Dynamic Variation:
Book
Choose Language
Search & Book
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Bergen

Konsert med Thomas Dybdahl

  • Bergenhus Festning, Bergen
  • 55 21 50 60
  • 7. desember 2017 - 8. desember 2017
  • (2 Upcoming Dates)
Overview

Med bare stemmen og gitarene skal Thomas Dybdahl fortrylle publikum rundt i Norge utover høsten og vinteren. Med i kofferten har han et vidt spekter sanger som også inkluderer låter fra hans siste album "The Great Plains". 

Albumet fikk strålende mottakelse da det ble sluppet i vår og det ble trillet 5 på terningen i VG, Aftenposten, Dagbladet, Dagsavisen og Stavanger Aftenblad. Dagbladet skrev om albumet: «Pur Vellyd Fra Dybdahl» og Morgenbladet meldte «I mine ører blir Dybdahl bare bedre og bedre».

Det er en opplevelse å se Thomas Dybdahl alene med gitarer og han kommer til å skape magi i den ærverdige Håkonshallen for oss, fredag den 8. desember.

Bergen Live arrangerte for første gang konsert i Håkonshallen i 2016 med vikingprog-bandet Wardruna, som solgte ut to fulle hus. Suksessen ble fulgt opp på Bergenfest i 2017, hvor spesielt utvalgte artister ble presentert i det majestetiske rommet.

Thomas Dybdahl solo i steinhallen er matchmaking på høyt akustisk nivå og en eksklusiv sjanse til å oppleve publikumsfavoritten i helt spesielle omgivelser. 

Konserten er et samarbeid med Bymuséet i Bergen.

- fra www.bergenlive.no

  • Last Updated: 18.09.2017
  • Source: Bergen Reiselivslag
Dates

tors 7. desember 2017 19:00

fre 8. desember 2017 20:00

See All
Konsert med Thomas Dybdahl
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad