VIKTIG! Les denne informasjonen om Koronaviruset og reising i Norge
Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Rogaland Sauda

Konsert med Tom Roger Aadland og Tove Bøygard

Overview

To av landets mest kritikarroste artistar dei siste åra står snart saman på scenen i Folkets Hus.

Under konsertene vil me få komma tett på artistane  Tove Bøygard  og Tom Roger Aadland når syng og samtalar om songane  som har betydd mest for dei.  Begge er dei  kjende  som musikalske historieforteljarar av rang, og det ligg mykje levd liv bak songane deira.

Tove Bøygard blir omtalt som «en formidabel artist, tekstforfatter og låtskriver» og eit samla pressekorps har gitt det nye albumet hennar «Jord» terningkast fem og seks. 
Tove er kjent for sine energiske konsertar, og lanseringsturneen for «Jord» gjekk for fulle hus.

Tom Roger Aadland blei lagt merke til for alvor då han gav ut Dylan på nynorsk-plata «Blod på spora». Oppfølgeren «Blondt i blondt» blei kåra til Årets Album av NRK P1 Norsk på norsk i 2016. Same året skreiv han mange av tekstane på Hellbillies’ albumsuksess «Søvnlaus» (låten «20 år på vegen» nærmar seg 4 millionar strømmingar). Tom Roger har gitt ut fem kritikerroste album med eigne låtar.

Bøygard og Aadland har til saman fjorten plateutgivelsar bak seg. Men dei nøyer seg ikkje med å syngja gamle songar når dei legg ut på turné saman. Nå i haust kjem singelen «Farten til lyden av einsemd», ein flott versjon av klassikaren «Speed of the Sound of Loneliness», og dei er også  i full gang med å skriva nye originallåtar som dei tar med seg til Sauda. Med seg på scenen har dei  keyboardisten Asbjørn Ribe, kjent frå bandet Jim Stärk og for flotte soloalbum.

Formidlingsevne og nærvær er ord som går igjen i når Bøygard og Aadland blir omtalt etter konsertar.  Begge har vore  ute ei vinternatt før, og dei er klar over at tyngde og alvor må balanserast av humor og hjartevarme.

  • Last Updated: 13.03.2020
  • Source: Region Stavanger
Dates

fr. 28. august 2020 19:00 20:30

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Konsert med Tom Roger Aadland og Tove Bøygard
Your Recently Viewed Pages