Dynamic Variation:
Book
Choose Language
Search & Book
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Bergen

Konsert med Triggerfinger

Overview

Triggerfinger kommer tilbake til Bergen! Våre belgiske favoritter, Triggerfinger, har nylig sluppet ny singelen ”Flesh Tight” som garantert vil sette mange høyttalere på en hard prøve i tiden som kommer. 25. august kommer platen. Det som nesten er enda bedre er at de kommer tilbake til Bergen som en del av ”Colossus”-albumturneen. Sist gang formelig blåste bandet taket av Garage. Nå skal de gjøre det samme en gang til!

”Colossus” er bandets femte album og er en dynamisk rock’n’roll-karusell som både verner om det klassiske Triggerfinger-lydbildet man har lært å like, samtidig som det utvider smakspaletten.

Triggerfinger har blitt omtalt som en yppig hybrid av Queens of the Stone Age og Led Zeppelin. To referansepunkter som burde få de fleste rockefans med respekt for seg selv til spisse ørene litt ekstra.

Bandet har vunnet priser både for sine live-show og plater i hjemlandet Belgia, og bare sånn for å føye til litt ekstra på merittlisten deres, så har de spilt inn plate i legendariske Sound City Studios i Hollywood, de har hatt en hit med en akustisk versjon av Lykke Lis ”I Follow Rivers” og Triggerfinger har varmet opp for The Rolling Stones i Hyde Park. Det får man ikke lov til om man ikke kan faget sitt til fingerspissene.

Triggerfinger serverer klassisk rock med nerve og sjel, klampen i bånn og energinivået skrudd til skyhøyt.

- Fra bergenlive.no

  • Last Updated: 13.10.2017
  • Source: Bergen Reiselivslag
Dates

lør 2. desember 2017 21:00

See All
Konsert med Triggerfinger
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad