Dynamic Variation:
Book
Choose Language
Search & Book
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Bergen

Konsert med Trygve Skaug

  • Øvre Ole Bulls plass 3, Bergen
  • 55 32 11 45
  • 28. januar 2018
  •  /  19:30
  • (1 Upcoming Dates)
Overview

Trygve Skaug er poet, låtskriver, vokalist og en stor formidler. Musikken hans er blant den mest spilte på norsk radio over flere år, og sanger har ligget tilsammen over 160 uker på NRK P1s A-, B-, og C-lister.. Som forfatter har han gitt ut tre diktsamlinger, og er en av landets mestselgende lyrikerne. I tillegg er diktene hans blant de mest delte på sosiale medier. Som de fleste artister så elsker Trygve sitt sitt publikum. Men der andre har fanklubber har Trygve #VerdensFinestePublikum. Og de blir stadig flere.

Trygve Skaug har mye på hjertet. Og han har heldigvis like mye inni det.

Høsten 2017 er Trygve ute med albumet SANGER DU SKAL FÅ NÅR JEG DØR.

Trygve om albumet:
De siste fem årene har jeg spilt i veldig mange begravelser. Svært mange av dem har vært fine, selv om de har vært triste. Det kan være veldig fint å samles når alle er enige om at den som har levd har levd et langt liv som var bra. Da setter man sitt felles stempel på at personen sitt minne er lyst og godt, også sender man han eller henne videre og sier lykke til og hils de andre. Men noen begravelser har vært sånn at det kommer noen opp til mikrofonen og sier noe jeg merker at de selv og vi andre i rommet skulle ønske de hadde formulert bare ei lita uke før. Da blir det sårt.
Jeg spilte i begravelsen til en som het Trygve. Den dagen gikk jeg rett hjem og begynte på denne plata.
Den handler om 13 ting jeg vil rekke å si. Til de folkene jeg må huske å si det til. For hvis du bryr deg, er glad i eller elsker noen så må du for all del ikke vente med å si det til i morgen. Jeg håper jeg kan lage en million sanger til med ting jeg vil rekke å si, men dette er starten.
Dette er SANGER DU SKAL FÅ NÅR JEG DØR.

- fra www.olebullhuset.no

  • Last Updated: 28.11.2017
  • Source: Bergen Reiselivslag
Dates

søn 28. januar 2018 19:30

See All
Konsert med Trygve Skaug
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad