Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Eastern Norway Grenland Porsgrunn

Konsert med Trygve Skaug

Overview

Trygve Skaug har mye på hjertet. Og han har heldigvis like mye inni det. Poeten, låtskriveren og vokalisten har #VerdensFinestePublikum. Og de blir stadig flere.

Han solgte ut Rockefeller våren 2017 og i januar 2018 fylte han Sentrum Scene til randen, samt konserthus i flere store norske byer. Alene med sine gitarer. Trygve Skaug en stor formidler og fremkaller latter så vel som tårer, med en varme og tilstedeværelse av de sjeldne. Musikken hans er blant den mest spilte på norsk radio gjennom flere år, og sangene har ligget til sammen over 170 uker på NRKs lister. Som forfatter har han gitt ut tre diktsamlinger og er en av landets mestselgende lyrikere.

I 2017 slapp han albumet «Sanger du skal få når jeg dør». Et album som blant annet ble belønnet med Spellemann-nominasjon. Selv forklarer han albumet slik: «De siste fem årene har jeg spilt i veldig mange begravelser. Svært mange av dem har vært fine, selv om de har vært triste. Det kan være veldig fint å samles når alle er enige om at den som er borte har levd. Jeg spilte i begravelsen til en som het Trygve. Den dagen gikk jeg rett hjem og begynte på denne plata. Den handler om 13 ting jeg vil rekke å si. Til de folkene jeg må huske å si det til. For hvis du bryr deg, er glad i eller elsker noen, så må du for all del ikke vente med å si det til i morgen. Jeg håper jeg kan lage en million sanger til med ting jeg vil rekke å si, men dette er starten».

  • Last Updated: 10.01.2019
  • Source: VisitGrenland AS
Dates

fr. 1. februar 2019 19:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Konsert med Trygve Skaug
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad