Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Ålesund & Sunnmøre ULSTEIN

Konsert med Trygve Skaug

Overview

Det er klart for konsert med låtskriver, vokalist og poet Trygve Skaug. Trygve Skaug har mykje på hjartet. Og han har heldigvis like mykje inni det.

Trygve Skaug er ein stor formidlar som framkallar latter så vel som tårer. Ein varme og tilstadeværing av dei sjeldne. Musikken hans er blant den mest spelte på norsk radio over fleire år, og songane har til saman vore over 180 veker på NRK sine lister. Som forfattar har han gitt ut fire diktsamlingar, og har vore den mestseljande lyrikaren dei siste to åra, i tillegg til å vere ein av de mest delte poetane på sosiale media og ikkje minst etterkvart ein av Norges mestseljande artistar.

Velkommen til en hjartevarm kveld på Sjøborg kulturhus med Trygve og #verdensfinestepublikum!

Sitat:

 “Det ble en helt magisk kveld! Jeg blir sittende og måpe over ferdighetene hans både underveis, og mellom låtene, så vel som når han tar innledninga og når han avslutter!”

“For en kveld Trygve Skaug ga oss! Ikke visste jeg at det fantes så mange tanker, musikalitet, lunhet, humor og tilstedeværelse i en og samme artist.”

Billettar
Du kan kjøpe billettar på nettsida (sjå over, klikk på klokkeslettet), i kafeen på Ulstein Arena (Vikemyra 2, telefon 70 01 77 00, opningstider) og i Kinokiosken (ope 45 min før kvart arrangement).

Billettpris
Ordinær kr 390,-

Ungdom (15-20 år) kan kjøpe billett ved Ulstein Arena og i Kinokiosken til 25 % redusert pris (gjeld berre ordinær billett, ikkje juletallerken). Dette er eit tilbod frå Møre og Romsdal Fylke.

  • Last Updated: 06.01.2020
  • Source: Geirangerfjord - Ålesund & Sunnmøre
Dates

ti. 17. mars 2020 20:00 21:30

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Konsert med Trygve Skaug
Your Recently Viewed Pages