Dynamic Variation:
Book
Choose Language
Search & Book
Norway Now
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Bergen

Konsert med Veronica Maggio

  • Georgernes Verft, Bergen
  • 55 21 50 60
  • 11. februar 2017 - 11. februar 2017
  •  /  20:00 to 23:59
  • (1 Upcoming Dates)
Overview

Veronica Maggio – en av Nordens største kvinnelige artister - drar på Norgesturné! 


Den supersjarmerende og talentfulle sangfuglen blir hyllet av både presse og fans for sine liveopptredener. I løpet av februar 2017 tar hun turen til åtte norske byer. Det hele starter på Sentrum Scene i Oslo 4. februar, mens Bergen får besøk lørdag 11. februar. 


Maggios konserter er på absolutt toppnivå og vi forventer et høyt energinivå, hitlåter på rekke og rad, allsang og dans!


Veronica Maggio fikk sitt  gjennombrudd med albumet ‹‹Och Vinnaren är..›› i 2008. Hitlåten ‹‹Måndagsbarn›› fra albumet toppet VG-lista samme året, og siden den gang har superhits som «Jag kommer», Snälla min» og «Hela huset» kommet som perler på en snor.


Tidligere i år slapp hun sitt femte studioalbum ‹‹Den förste är alltid gratis›› der tittelsporet ble nok en radiogjenganger på norske kanaler. Veronica har siden den gang turnert Skandinavia og USA, og årets høydepunkt kom utvilsomt i august da hun og 20.000 fans fylte Stockholms Stadion. Både albumet og konserten ble hyllet i media og fikk fantastiske kritikker fra alle hold. Kanskje ikke så rart at hun ble kåret som “Årets Live Act” av (svensk) P3 i  2015.


Hennes personlige tekster og popmelodier av skyhøy kvalitet har gjort henne til en av Sveriges mest prisbelønte stjerner med fem Grammis, to P3 gull, tre Rockbjørner og tre Gaffa-priser.

- fra www.bergenlive.no

  • Last Updated: 03.01.2017
  • Source: Bergen Reiselivslag
Dates
lørdag 11. februar 2017

See All
Click to activate
Bergen, Norway
The latitude and longitude
60° 23' 45" N / 5° 18' 31" E
Konsert med Veronica Maggio
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad