Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Eastern Norway Råde

Konsert og kunnskap - Middelalderen i Råde kirke

Overview

De 16 middelalderkirkene i Østfold er unike kulturminner i dagens landskap. De er levende vitner etter en svært annerledes tid, men er fortsatt i bruk og til glede i dag. 21. september, klokken 14.00 inviterer Østfold fylkeskommune til konsert og foredrag i Råde kirke. Her vil du få høre vakker musikk med middelalderen som tema, og spennende historie om kirken, samfunnet og livet i middelalderen.

Musikk ved Sunniva Berg. Sunniva er utdannet klassisk sanger, men har med årene beveget seg mer over i grenseland mellom folkemusikk og jazz. Særlig folkemusikken fra Østfold har fanget Sunnivas interesse. Sunniva er en svært allsidig musiker som trakterer både vokal og flere ulike instrumenter med utstråling og formidlingsglede.

Foredrag ved arkeolog Silje Haugsten Ellefsen. Silje jobber hos fylkeskonservatoren i Østfold fylkeskommune, med prosjektet «Middelalderen i Østfold – kirkesteder og pilegrimsleder». Silje har tidligere jobbet som formidler og guide ved Kulturhistorisk museum, Vikingskipshuset og i Østfoldmuseene.

Arrangementet er gratis og varer ca. 1 time.

  • Last Updated: 27.08.2019
  • Source: VisitMOSS AS
Dates

lø. 21. september 2019 14:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Konsert og kunnskap - Middelalderen i Råde kirke
Your Recently Viewed Pages