VIKTIG! Les denne informasjonen om Koronaviruset og reising i Norge
close
Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Vestland BERGEN

Konsert på Troldhaugen med Edvard Grieg korene for barn og unge

  • Troldhaugveien 65, Paradis
  • +47 53009700
  • 28. november 2021
  •  /  13:00
  • (1 Upcoming Dates)
Overview

Velkommen til en storstilt konsertopplevelse når Edvard Grieg-korene for barn og unge synger Benjamin Brittens «A Ceremony of Carols» i Troldsalen.

KODE og Edvard Grieg Kor inviterer til julestemning i Troldsalen!

A Ceremony of Carols er et av Benjamin Britten (1913-1976) sine mest kjente og populære verk. Stykket blir ofte sunget i juletiden.

Britten var 29 år gammel da han i løpet av et fem ukers langt seilas fra New York til England begynte å komponere verket. På veien seilte de gjennom Canada, hvor Britten kjøpte en bok med poesi fra middelalderen. Denne boken, sammen med gregoriansk sang og dikt fra 13-1500-tallet ble hovedinspirasjonen til det storslåtte «A Ceremony of Carols». Stykket er et godt eksempel på Brittens teknikk, tradisjonell og moderne på samme tid. Verket ble fremført i sin helhet for første gang i 1943 med guttekor og harpe og oppnådde umiddelbart stor popularitet.

Varighet: 30 min.

Edvard Grieg korene for barn og unge

Edvard Grieg korene Barn&Unge er en storstilt satsing på sang og koropplæring for barn og unge. I Edvard Grieg korene tas korsang på alvor, og barna blir helt fra 6-årsalderen opptrent i korrekt stemmebruk, gehør og samsynging. Samarbeid med de aller fremste klassiske kulturinstitusjonene i Bergen, Bergen Filharmoniske Orkester og Bergen Nasjonale Opera, trener barna fra tidlig alder i deltagelse på store konserter eller operaproduksjoner med høyt og profesjonelt nivå. EGK pyramiden tar sikte på å oppfostre sangere fra 6 til 26 år, fra aspirantkorene, via hovedkorene til ungdomskoret. De som ønsker å satse på et høyt nivå blir loset inn i talentprogrammet EGK-talent og programmet for musikkstudenter, Unge Stemmer.

Billetter og booking

Voksne: Kr. 130
KODE Medlem, Venneforening, Studenter og Bergenskortet: Kr. 50
Barn: Kr 50

Ledige billetter selges også på Troldhaugen. Billetten inkluderer inngang til Griegs villa og besøk i museumsutstillingen.

 

  • Last Updated: 07.09.2021
  • Source: Visit Bergen
Dates

sø. 28. november 2021 13:00 13:30

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Konsert på Troldhaugen med Edvard Grieg korene for barn og unge
Your Recently Viewed Pages