Skip to main content
Unknown Component
civid: 5d09e5650d656ad7a7d9abce
name: plugins_common_social_share (widget)

Konsert // Therese Aune // Northern Dunes

Mer info

Northern Dunes er en elektropop-duo med base i Oslo. Med bakgrunn fra et bredt spekter av musikalske sjangere, møtes Bernt Isak Wærstad og Cecilie Giskemo i den elektroniske popmusikk-sfæren. 
Bernt Isak bærer mange hatter som skapende utøver ; musiker, komponist, lydkunstner, produsent, programmerer, visuell kunstner, lyddesigner, teknologiutvikler og instrumentdesigner innen lydkunst, teater, film, radio, scenekunst og ulike musikalske prosjekt som spenner fra elektroakustisk fri-improvisasjon til elektronisk afropop. Cecilie kommer fra jazzens og improvisasjonens verden, med flere spennende kryss-kulturelle samarbeidsprosjekter i bl.a. England, Zimbabwe og Nepal bak seg.
Musikken til Northern Dunes kjennetegnes av sterke pop-melodier med en collage-aktig tilnærming til produksjonen. På denne dobbel-konserten har de med seg Therese Aune på synthesizer og vokal, som i tillegg til solokonsert, bidrar på Northern Dunes sine låter. Therese lager eksperimenterende popmusikk sentrert rundt synthesizeren og stemmen. Musikken kjennetegnes av utradisjonelle melodilinjer, lek med form, utforskende stemmebruk og tekster som undersøker de motsetningsfylte behovene for å være alene og tilhøre, relasjonell utrygghet og menneskelig feilbarlighet. 
Lenker
Lytt til musikken til Northern Dunes på Spotify
Facebook: https://www.facebook.com/northern.dunes
Instagram: https://www.instagram.com/northern.dunes
Youtube: https://www.youtube.com/@NorthernDunesMusic
Lytt til musikken til Therese Aune her: www.thereseaune.com

Sist oppdatert: 05/27/2024

Kilde: Destinasjon Røros

Sider du nylig har besøkt