Dynamic Variation:
Book
Choose Language
Search & Book
Search
or search all of Norway
Southern Norway Arendal

Konsertjulebord i Bankgården

  • Strandgaten 1, Arendal
  • 37040900
  • 1. desember 2017 - 2. desember 2017
  •  /  19:00
  • (1 Upcoming Dates)
Overview

For første gang arrangerer Canal Street og Smag & Behag julebord i Bankgården - Arendals nyeste møteplass og kulturarena. 

Kvelden byr på kulinariske opplevelser fra Smag & Behag og musikalske høydepunkt ved Solveig Andersen og Baard Rannekleiv, begge med band. 

Vi ønsker bedrifter, organisasjoner, foreninger og privatpersoner i grupper eller par hjertelig velkommen til en fantastisk kveld med oss i Bankgården. 

PRIS: 
795 kr per person. Inkl. konsert og juletapas fra Smag & Behag
Drikke kommer i tillegg 

RESERVASJON: 
kontakt@smag-behag.no 
Vi kan også nås på telefon 37040900 mandag til fredag mellom kl 9.00 og 14.00

Litt mer informasjon om konsertene: 

Solveig Andersen band
Solveig har i 2017 hatt sitt definitive gjennombrudd som artist for det store publikummet. Hun debuterte i februar med sitt første album: «Satisfied with sensible shoes» – med egne tekster og musikk. Til overveldende kritikker og en totalt utsolgt lanseringskonsert i Arendal kulturhus. Hun har vært fast vokalist i Arendal Big Band siden 2002, spilt med utallige forskjellige musikere siden slutten av 90 tallet, og vært gjennom de fleste sjangere. Under Canal Street 2017 leverte hun en fantastisk konsert for et stort publikum!
Solveig – Arendals Joss Stone?
Solveig har en stor stemme og enormt med innlevelse og feeling. Hun beveger seg fritt og utvungent i et soul- og R'n'B-landskap, og i en pop/rock-innpakning som sitter som støpt. I tillegg er dette stort sett utrolig funky, så vi kan love party og go’stemning så det holder. Hun stiller med et sinnsykt bra orkester for anledningen.


Bård Rannekleiv band
består av 3-4 særdeles spilleglade og erfarne Arendalsmusikere som byr på blues, rock og soul, samt masse funky grooves når stemninga er god! Bård & Co tolker låter av B.B King, Tony Joe White, Eric Clapton, Elvis Presley, John Hiatt, Reverend Horton Heat, Van Morrison, Johnny Jenkins, Solomon Burke, The Allman Brothers Band, Bob Dylan m.fl 

Bård Rannekleiv spiller gitar og synger, og har vært bandleder siden begynnelsen av 1990-tallet, tidligere under bandnavnet Same Ol` Blues. Han spiller også i Bob´s Mob der han tolker Bob Dylan låter. 
Geir Emanuelsen er en meget erfaren og dyktig bassist, og Tor Anders Stadheim en groovy og stødig trommis.
Rasmus Solem er med for anledningen på kor og piano/orgel.

  • Last Updated: 16.10.2017
  • Source: Arendal Turistkontor
Dates

lør 2. desember 2017 19:00

See All
Konsertjulebord i Bankgården
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad