Skip to main content
Unknown Component
civid: 5d09e5650d656ad7a7d9abce
name: plugins_common_social_share (widget)

Korn – et kjærlighetsdrama på jordet

Mer info

Møt arkeologen og odelsjenta Liv. Når faren dør midt i skuronna må hun plutselig velge: Skal hun ta over familiegården, eller skal hun selge og fortsette forskerlivet i byen? I valgets kval møter hun sanker-jeger-mannen Ask. De forelsker seg midt ute på jordet.

Publikum vandrer på et jorde mens de iakttar de små menneskene som jobber i det store kulturlandskapet. Hver publikummer får et eget headsett, hvor stemmer fra fortid og nåtid akkompagneres av lyden traktordur, sauebrek og kornaks i vinden.

Korn er jubel for bonden, jorda og jordbakteriene og en uvanlig opplevelse om noe helt vanlig: brødet på frokostbordet. Hvem er det som jobber for brødskiva di? Hvor kommer kornet fra? Vi skal ikke ta maten og bonden som en selvfølge!

Ta på gummistøvlene, gå i landskapet, kjenn på kornet, bli skitten på fingrene. Bli med i det store dramaet om vårt daglige brød.

Korn er skapt av bonde og teaterregissør Tiril Pharo, og er produsert på Åsheim Gård i Spydeberg.

Medvirkende Konsept, scenetekst og regi: Tiril Pharo | Skuespillere: Tiril Pharo, Marie Longva Danielsen, Kadir Talabani og Sebastian Warholm | Co-regi: Kornelia Melsæter | Lyddesign: Andreas Lyngstad | Dramaturg: Lene Therese Teigen | Koreograf: Sigrid Edvardsson | Teknisk koordinator: Kristoffer Nicolaysen | Produsent: Ingrid Saltvik Faanes/Syv mil AS

Prosjektet er støttet av Kulturrådet, Fond for lyd og bilde, Østfold fylkeskommune, Fond for utøvende kunstnere, Scenekunstbruket, Dramatikkens hus og Bergesenstiftelsen. I samarbeid med Østfold Internasjonale Teater og Teaterfestivalen i Fjaler.

Sist oppdatert: 06/06/2024

Kilde: Visit Indre Østfold

Sider du nylig har besøkt