Dynamic Variation:
Offers
Choose Language
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Southern Norway Grimstad

Kortfilmfestivalen 2018

Overview

Kortfilmfestivalen inviterer store og små i Grimstad til filmfest.

Knutepunktinstitusjonen Kortfilmfestivalen presenterer hvert år det beste og kunstnerisk mest nyskapende innen internasjonal og norsk kortfilm og dokumentarfilm. Festivalen er den viktigste møteplassen for unge så vel som for etablerte filmskapere og filmprodusenter i Norge. Under festivalen avholdes flere ganger daglig åpne møter mellom regissører, filmenes stab, produsenter, representanter for filmbransjen og publikum. For Kortfilmfestivalen er det viktig å bygge bro og overføre kompetanse mellom generasjonene som et ledd i å utvikle norsk film.

Konkurransen for internasjonal kortfilm trekker også filmskapere fra resten av verden til Grimstad og festivalen ønsker å legge til rette for at det knyttes kontakter mellom det norske og det internasjonale filmmiljøet. I Grimstad nomineres hvert år en kortfilm til European Film Academy Short Film Award. I tillegg til konkurranseprogrammene presenterer festivalen retrospektiver, internasjonale dokumentarfilmer, nyere film- og videoeksperimenter og filmfaglige seminarer og debatter.

Her kan man med andre ord oppdatere seg på det aller beste innen norsk og internasjonal kortfilm i alle sjangre; animasjon, fiksjon, eksperiment og musikkvideo. Festivalen har et rikt program og gjester kommer fra hele verden for å vise og se film. De gleder seg til å møte publikum i Grimstad på visninger, deltakertreff, båtturer, og på byens kafeer og spisesteder.

Mer informasjon og program: www.kortfilmfestivalen.no

  • Last Updated: 11.04.2018
  • Source: Grimstad Turistkontor
Dates

ons 13. juni 2018

tors 14. juni 2018

fre 15. juni 2018

lør 16. juni 2018

søn 17. juni 2018

See All
Kortfilmfestivalen 2018
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad