Skip to main content
Unknown Component
civid: 5d09e5650d656ad7a7d9abce
name: plugins_common_social_share (widget)

Kortreist 2024

Mer info

Daniel Andre Lund fra Matboden lager lokal mat hos oss. Book bord på hovmester@eigra.no. Pris: 1790 kr per person, inkl. mat og drikkepakke.

Daniel Andre Lund vokste opp i Skien, men flyttet raskt til Stavanger etter fullført læretid. Han startet sin karriere på NB Sørensen Annen Etage, hvor også vår kjøkkensjef Sindre hadde sin læretid. Daniel har bred erfaring fra anerkjente restauranter som Bæst og Relæ i København, og har fungert som kjøkkensjef på Villa22 i seks år. I dag driver han Matboden sammen med Karl Erik Pallesen.

Vi ser frem til å ha Daniel hos oss en hel kveld, hvor han vil tilberede smakfull og lokal mat til våre gjester.

Booking:

Bord bookes direkte til hovmester@eigra.no
Velg mellom tidspunktene:
18:00, 18:45, 19:30

Pris per person: kr 1790,-
Inkluderer mat og drikkepakke

Sist oppdatert: 08/30/2024

Kilde: Region Stavanger

Sider du nylig har besøkt