Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Trøndelag Sør-Trøndelag TRONDHEIM

Kosmokids 2020: Insektenes verden

  • Prinsens Gate 2B
  • +47 45224552
  • 7. mars 2020
  •  /  10:00
  •  /  Price 110,-
  • (1 Upcoming Dates)
Overview

Kosmorama har gleden av å invitere til familiehelga Kosmokids under Kosmorama 2020. Denne gangen skal vi bli bedre kjent med insektene og deres fascinerende verden!

Visste du at en maur kan løfte over 50 ganger sin egen vekt? Og visste du at flua er søstra til reka? Kosmokids elsker insekter fordi sammen får vi en god planet å leve på!

Kosmokids er festivalens faste familiekonsept, og finner sted under festivalhelga. Under Kosmorama 2020 er datoene 7. og 8. mars. Lørdag formiddag åpner vi Prinsen Kinosenter for små og store, med flere gøyale aktiviteter og mulighet for å se kjente og kjære filmklassikere.

Det serveres honningkaker og fruktnektar, før barna kan være med på spennende aktiviteter.

Filmene vi viser i år er Småkryp og Kule kryp. Med Småkryp tilbyr vi et gjensyn med en kjent og kjær Pixar-klassiker som passer for store og små i alle aldre. Kule kryp er en nydelig, fransk animasjonsfilm uten tale som passer for de minste barna. Filmene vil vises både lørdag og søndag. Det blir også premiere på den helt nye animasjonsfilmen Latte Pinnsvin!

I en del av kinofoajeen dukker Munti Magics magiske skoglandskap opp. Her kan du leke med ildfluer, sommerfugler og andre mystiske småkryp. Installasjonen vil stå gjennom hele festivalen, og både voksne og barn er velkommen til å ta en pustepause her innimellom spennende filmopplevelser. Lørdag formiddag vil det også bli muligheter for å lage sine egne rare, søte og morsomme insekter på insektverksted med Trondheim Kunstmuseum.

en hær av rivaliserende røde maur som også har satt sine øyne på fangsten. De kjemper hardt for å beskytte både sukkerbitene og maurtoppen mot den røde maurstammen, ledet av den fryktløse sjefsmauren Butor.

  • Last Updated: 13.02.2020
  • Source: Trondheim Events
Dates

lø. 7. mars 2020 10:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Kosmokids 2020: Insektenes verden
Your Recently Viewed Pages