Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Eastern Norway Vestfold og Telemark PORSGRUNN

KRØSS U18: MAKTKAMP + SUICIDAL NINJA MONKEYS + Musta+Krapyl+Casual Sexism

Overview

FRI ALDER- FRI ENTRE
RUSFRITT
22.04 - 17:00

Hei! Er du klar får en smellbøs kveld med 5 dritfete band? Casual Sexism, Krapyl, Musta, Maktkamp, Suicidal Ninja Monkeys inntrer scenen en kveld for og av ungdom!

17:00 dører
18:00 - Casual Sexism
18:30 - Krapyl
19:00 - Musta
20:00 - Suicidal Ninja Monkeys
21:00 - Maktkamp
22:00 - Over og ut

Dette er den andre ungdomskonserten på rip med, så godt som bare lokal band, første konserten med dette type opplegget var i 2021. Da var det så og si fult hus, og folk sier det er den beste konsert opplevelsen de har hatt på år og dag.

Så nå blir det endelig ny konsert med samme opplegget, etter 2-3 år med corona. Rip har fått midler fra NKA (norske kulturarrangører) til å arrangere, det blir altså GRATIS og uten ALDERSGRENSE, er altså null grunn til å ikke dukke opp i løpet av kvelden. Det blir en vill kveld med pønk og metall.

Casual sexism - Casual sexism er et meget spenstig band fra Porsgrunn. Det blir spilt punkish rock. Som de sier selv; "Bestemødre og mødre liker oss." Men vi trur dette er likans for ikke-mødre også!

Krapyl - Krapyl er et melodisk black metal band fra Telemark, som tar inspirasjon fra band som for eksempel Emperor, Dissection, Mayhem og Burzum. I september spilte vi de sin første gig på Megafon i Skien, og jobber seg nå opp mot en EP.

Musta - Musta Et norsk metalband fra Skien. De tar navnet Musta etter det finske ordet for «svart». Bandet består av Andreas Aas, Chris Tidemansen, Johann Bekkevold og Truls Eikeland. De startet bandet i 2020 som et sideprosjekt, men i 2022 bestemte de seg for å gi 110%. Musta spiller en blanding av groove metal, trash metal, metalcore og melodisk metal. I 2022 slapp de sin første EP!

Suicidal Ninja Monkeys
Suicidal Ninja Monkeys ble dannet i 2014, og består av 4 medlemmer fra Larvik, Sandefjord og Porsgrunn. Ninjaapene er kjent for sitt energiske sceneshow, allsangvennlige hooks, brede gitarer, og en stødig rytmeseksjon. Musikalsk sett står de med ett ben plantet i 70-talls rock, og det andre godt plantet i 90-tallets melodiske punk rock. Samfunnskritiske tekster settes i kontrast med drivende oppløftende musikk som treffer deg rett i mellomgulvet, for å gi deg musikkopplevelse du ikke kommer til å glemme.

Maktkamp
MAKTKAMP kommer til RiP or å trollbinde og spille opp til slamdance med sitt nyslupne debutalbum, I Affekt. Albumet har høstet gode kritikker i medier rundt om i landet, og er i ferd med å sette ny fyr på norsk hardcore og hardrock med sitt melodiøse og høyenergiske lydbilde. Blant lovordene om bandets musikk, dras det også sammenligninger til giganter som Kvelertak, Ondt Blod og Blood Command.
På livescenen er MAKTKAMP en eksplosjon. Energien fra bandet strømmer gjennom publikum, og manifesteres gjennom deres utrettelige frontfigur, som gjør beslag på rommet med en voldsom tilstedeværelse.

  • Last Updated: 22.03.2023
  • Source: VisitGrenland AS
Dates

lø. 22. april 2023 17:00 22:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
KRØSS U18: MAKTKAMP + SUICIDAL NINJA MONKEYS + Musta+Krapyl+Casual Sexism
Your Recently Viewed Pages