Skip to main content
Unknown Component
civid: 5d09e5650d656ad7a7d9abce
name: plugins_common_social_share (widget)

Kreftforeningens Stafett for livet Trondheim

Mer info

Kreftforeningens stafett for livet er et omsorgsarrangement som foregår over 24 timer for å symbolisere at kreft aldri tar pause, og at det alltid burde være noen på banen for den som er syk. Her melder venner, familie, organisasjoner, bedrifter og foreninger på lag for å vise støtte til de som står midt i kampen, og minnes de vi har mistet. Disse samarbeider om å holde stafettpinnen i gang i 24 timer - noen går, noen løper og noen ruller - dette er et arrangement for alle. Alle trenger ikke å være på banen samtidig, så her kan dere bytte på å gå sammen, en og en, og å ta pauser i lagsteltet deres. Fighterne er våre æresgjester, og betegner de som har eller har hatt kreft. Dette er en feiring av livet! Arrangementet er gratis for alle, og det er mulig å komme for å delta uten å være påmeldt.


Dette er i stor grad et familiearrangement, og lørdag 31. august fylles med barneaktiviteter som maskotstafett (med selveste BJØRNIS), ansiktsmaling, glittertatoveringer og aktivitetsløyper.


Ellers fylles de 24 timene med god underholdning fra scenen, kunstauksjon, fysisk aktivitet, samhold og fine folk.


For å bedre forstå konseptet “Stafett for livet” kan denne videoen være nyttig: Stafett for livet Askøy 2022 | Kreftforeningen (youtube.com)


Mer informasjon om arrangementet fins her: Kreftforeningens Stafett for livet Trondheim - Kreftforeningens Stafett for livet

Sist oppdatert: 05/30/2024

Kilde: Hva skjer kalender

Sider du nylig har besøkt