Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Stavanger Randaberg

Krimfestival: Kriminell tjuvstart på «Blodig alvor»

Overview

Hvor ofte får man mulighet til bli med til Europa under og etter 2.verdenskrig, og en liten snarvisitt innom savannene på en heftig elefant- og neshornjakt? Dette er ikke hverdags.

Hvor ofte får man mulighet til bli med til Europa under og etter 2.verdenskrig, og en liten snarvisitt innom savannene på en heftig elefant- og neshornjakt? Dette er ikke hverdags, men du kan få bli med 23.april.
Det er duket for en kriminelt god tyvstart på krimfestivalen «Blodig alvor i landsbyen». Denne kvelden får du møte tre aktuelle og velkjente norske krimforfattere. I dialog med festivalsjef Simen Ingemundsen, blir publikum bedre kjent med Kurt Aust, Kin Wessel og Trond Vernegg sitt forfatterskap. Kurt Aust, årets festivalforfatter, åpner kvelden med en prolog. Kvelden vil også by på musikalsk underholdning fra tidligere «Det store korslaget»- deltaker (TV2) Maria B. Skaaren. Underveis i programmet blir det mulighet for publikum å kjøpe signerte bøker.
Foto Kurt Aust og Kin Wessel: Helle K. Hagen

Foto Trond Vernegg: K. Linnea Backe

  • Last Updated: 15.02.2019
  • Source: Region Stavanger
Dates

ti. 23. april 2019 19:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Krimfestival: Kriminell tjuvstart på «Blodig alvor»
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad