Dynamic Variation:
Choose Language
Norway Now
Search
or search all of Norway
Storsalen

Kriminelt godt selskap

Overview

stjernespekket underholdningsshow!

For 3. gang inviterer Nes bibliotek til Kriminelt godt selskap! Dette er et stjernespekket underholdningsshow med kremen av norske krim- og spenningsforfattere. Gunnar Staalesen, Anne Holt, Unni Lindell, Jan-Erik Fjell, Gert Nygårdshaug og Tom Kristensen inviteres inn på scenen av programleder Elisabeth K. Johansen, der de sammen vil snakke om deres ferske utgivelser. 

Alle forfatterne kommer med nye bøker i høst, men samtalene vil også dreie seg om krimlitteraturen generelt, de dagsaktuelle krimplottene og forfatternes relasjoner til hverandre. Flere av forfatterne er gamle travere og har lang erfaring ikke bare i å skrive bøker, men å underholde fra scenen.

Dette er langt i fra et ordinært forfatterintervju! Visuelle effekter, lyd og lys blir tatt i bruk for å forsterke stemninger og underbygge tematikk. Storsalen blir ominnredet til kaféoppsett, og det blir mulighet til å kjøpe forfriskninger fra baren i salen.

Både publikum og forfatteren har uttrykt høylytt begeistring de foregående årene. Ta med hele vennegjengen! Vi lover at du vil bli underholdt.

Dørene åpner kl 18.30

  • Last Updated: 29.09.2016
  • Source: Akershus Reiselivsråd
Dates
onsdag 26. oktober 2016

See All
Click to activate
Årnes, Norway
The latitude and longitude
60° 7' 18" N / 11° 28' 6" E
Kriminelt godt selskap
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad