Dynamic Variation:
Choose Language
Norway Now
Search
or search all of Norway
Hallingdal Feriepark

Krimteater - Mord og Middag

  • Myrovegen 15, Ål
  • 5. november 2016 - 5. november 2016
  •  /  19:00 to 22:00
  • (1 Upcoming Dates)
Overview

Detekteamet har vært en kjempesuksess med drøssevis av utsolge forestillinger i Oslo. I forifjor spilte de Dødsfellen for et fullsatt Bergtatt Bistro i Hallingdal Feriepark - med enestående tilbakemeldinger! Så kom de tilbake i fjor og gjorde Mordet på gjestgiveriet.

Mord og middag! betyr at du får du servert en deilig treretters middag OG et drap eller to, eller enda flere! Mellom rettene spiller Detekteamet et mordmysterium mellom bordene.

Kr 695,- pr person for middag og mord ! Billetter kjøpes på Hallingbillett.no


 

Døden går ombord.

Året er 1947 og Norges nye kongeskip hentes fra England. Ombord er en kaptein, en styrmann, en maskinist, en kokk og kapteinens hustru. Det blåser opp til storm på ferden over Nordsjøen til Oslo havn, men det er ikke bare eksterne farer som truer. Relasjoner settes på prøve, og det viser seg ganske snart at de fem ombord ikke kjenner hverandre så godt som de først trodde. Døden er iblant dem!

Hvem dør? Hvem overlever? Og hvem står bak det hele?

Denne intime og engasjerende forestillingen gjør at praten og diskusjonene rundt bordet går friskt fra forretten og helt til siste skje av desserten er inntatt og morderen er avslørt.

Helt til slutt får publikum være med å gjette på hvem de tror den skyldige er.

Dødsgod meny vil også bli offentliggjort her på et senere tidspunkt. Følg med, hold øyne og øre åpne! Men ikke slutt å puste!

Ta med venner eller kollegaer til denne spennende kvelden, men husk: ikke vær for sent ute med bordbestillingen for her blir det fort bortbestilt !

  • Last Updated: 28.09.2016
  • Source: Hallingdal Reiseliv
Dates
lørdag 5. november 2016

See All
Click to activate
Ål, Norway
The latitude and longitude
60° 37' 19" N / 8° 32' 15" E
Krimteater - Mord og Middag
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad