Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Haugalandet Haugesund

KRIS KRISTOFFERSON & THE STRANGERS

  • Festiviteten Haugesund Konserthus, Knut Knutsen O.A.S gate 4, Haugesund
  • +47 52744545
  • 4. juni 2019
  •  /  20:00
  • (1 Upcoming Dates)
Overview

Kris Kristofferson & The Strangers

Svært få artister kan trollbinde et publikum som Kris Kristofferson. Denne gangen deler han scene med et av countrymusikkens mest legendariske band, The Strangers.

Kris Kristoffersons liv er et eventyr i seg selv. Det finnes knapt den artist av format som ikke har spilt inn en av hans sanger. Hollywood så fort hans potensiale og han har mer en 70 filmer baks seg.
Han fikk en Golden Globe for sitt spill mot Barbara Streisand i dagsaktuelle «A star is Born». Han ble nærmest en kultfigur for et yngre publikum i «Blade» trilogien og «Pat Garrett og Billy the Kid» er et kjært minne for de som husker litt lenger.

Nevn en høythengende pris, og Kristofferson har mottatt den. Lista er uendelig for en høyt elsket artist, av mange sett på som «The artist by the artists». Udødeliggjort gjennom sitt samarbeid med bestevennene Willie Nelson, Johnny Cash og Waylon Jennings i the Highwaymen.

The Strangers har vært selvgående siden 1965, men er mest kjent som Merle Haggards backing band. De er kåret til årets band 8 ganger av the Academy of Country Music. Dagens besetning består av bl.a. veteranmedlemmet Norman Hamlet, og Haggards to sønner, Ben og Noel Haggard. Besetningen på Festiviteten i juni har vi i skrivende stund ikke fått verifisert.

  • Last Updated: 11.02.2019
  • Source: Destinasjon Haugesund & Haugalandet
Dates

ti. 4. juni 2019 20:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
KRIS KRISTOFFERSON & THE STRANGERS
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad