VIKTIG! Les denne informasjonen om Koronaviruset og reising i Norge
close
Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Trøndelag Trøndelag RØROS

Kristian Grostad // Konsert

Overview

Vi gleder oss til konsertbesøk med fabelaktige Kristian Grostad + band. Kristian er en låtskriver og artist fra Steinkjer. Med gitaren og stemmen som utgangspunkt, blandet med rå og praktfull ekthet, lager Kristian det han beskriver som ærlig pop-musikk med røtter i akustisk singer/songwriter tradisjon og en god dose indiepoprock.

Noe av det viktigste for Grostads musikalske uttrykk er evnen til å gjenskape de samme følelsene i studio som på scenen. Uttrykket er tett knyttet til live-formatet, som han har vært opptatt av å bevare.

Debutalbumet "Toxic Sea" ble sluppet 23. april på Nordic Records International.

Torsdag 18. november kl. 20.00 (dørene åpner kl. 19.30).
Inngang voksen: 100,-
Gratis inngang u/18.
Rusfritt.

Foto: Thomas Leikvoll.

-------

Mer info om Kristian:

Kristian Grostad ble født inn i et musikalsk hjem og hans tidlige år var fylt med ulike sjangere og instrumenter, hvor hans egen musikalske reise falt på plass i tenårene da han fikk sin første gitar. I 2018 slapp han debut EP-en "On the Run", produsert av Even Ormestad. De to singlene "Slowly Drowning" og tittelsporet "On the Run" ble en umiddelbar suksess, og ble omtalt som "en av de beste debut-singlene" og "positiv og nydelig pop-musikk" i regional og nasjonal presse. Begge låtene ble også plukket opp av Spotify med eksklusive spillelister i både Norge, Sverige, Danmark, og Island.

Suksessen kulminerte i en lengre slippturné på klubbscener og festivaler i Norge, inkludert to konserter på Trondheim Calling og senere Sørveiv i Kristiansand. Med økende interesse og lyttertall mottok han også positiv omtale i internasjonal musikkpresse, bl.a. den ledende bloggen Indie Shuffle. Kristian Grostad har i løpet av de siste to årene vært i studio for å spille inn det etterlengtede albumet "Toxic Sea".

https://www.facebook.com/krgrostad

http://www.kristiangrostad.no

https://open.spotify.com/artist/3WkTxJ4d8ob6wPHY7GzSKi?si=DrL17j5ESJOKtfT8cu2JHw

  • Last Updated: 26.08.2021
  • Source: Destinasjon Røros
Dates

to. 18. november 2021 20:00 21:30

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Kristian Grostad // Konsert
Your Recently Viewed Pages