Dynamic Variation:
Book
Choose Language
Search & Book
Search
or search all of Norway
Southern Norway Grimstad

Kristian Kristensen på Bluebox

  • Bluebox, Jon Lilletuns vei 9, Grimstad
  • 37 23 34 50
  • 25. oktober 2017
  •  /  20:00
  • (1 Upcoming Dates)
Overview

Harstadværingen med det varme hjertet og den store stemmen vant våre hjerter og Urørtfinalen i 2015. Siden den gang har han blitt streamet til gull, turnèrt og sluppet flere singler og en EP.  I oktober kommer han til Bluebox for å vise deg hva GAFFA mener når de skriver "Stemmeprakten denne karen er født med skal en lete lenge etter. Det er vakkert, sårt og følelseladet."

CC: 150/250 + bill.avg (student/ordinær) ID: 18 år Dørene åpner kl 20.00 Showstart kl 21.00 I januar 2016 slapp Kristian Kristensen debutsingelen «Kan du lære mæ?», og den dominerte radiobølgene, streamet til gull på få måneder og vant atpåtil musikkforleggerprisen i klassen for Årets Verk - Populærmusikk.  Kristian live er en opplevelse i seg, enten han stiller solo med kassegitar eller piano, i duoformat eller med fullt band i ryggen. Han har reist land og strand rundt på turné for egen maskin og sammen med Violet Road. 

 

I tillegg har han opptrådt på utallige radioshow, samt TV-sendinger som Lindmo, Senkveld, VG-lista, Idol, P3-Aksjonen, Christine Live på Rockefeller og senest som gjesteartist med Dagny på P3 Gull. EP'en «Før det blir for seint» kom i oktober, samme måned som han spilte sin første «ordentlige» Oslokonsert for et smekk utsolgt Rockefeller. Stemningen var upåklagelig, både den kvelden og på den etterspurte ekstrakonserten i desember.  Vinteren og våren har Kristian tilbragt to steder han elsker å være, på veien og i studio. Den lille, men solide, låtkatalogen hans er streamet over 10 millioner ganger, bare på Spotify, og fansen kan nå glede seg over en liten sommergave. Låten «Du e her» viser igjen Kristians styrke som låtskriver og tekstforfatter såvel som vokalist, og kommer i forkant av gledelige turnényheter.

  • Last Updated: 06.09.2017
  • Source: Grimstad Turistkontor
Dates

ons 25. oktober 2017 20:00

See All
Kristian Kristensen på Bluebox
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad