Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Stavanger

Kristian Kristensen

Overview

Harstadværingen med det varme hjertet og den store stemmen kom inn på den norske musikkscenen etter Urørtfinalen i 2015. I januar 2016 slapp Kristian Kristensen debutsingelen «Kan du lære mæ?», hvor den dominerte radiobølgene og streamet til gull på få måneder.

Harstadværingen med det varme hjertet og den store stemmen kom inn på den norske musikkscenen etter Urørtfinalen i 2015. I januar 2016 slapp Kristian Kristensen debutsingelen «Kan du lære mæ?», hvor den dominerte radiobølgene og streamet til gull på få måneder. Kristian Kristensen live er en opplevelse i seg selv, enten han stiller solo med kassegitar eller piano, eller med fullt band i ryggen. Han har opptrådt på utallige radioshow, samt TV-sendinger som Lindmo, Senkveld, P3-Aksjonen, Christine Live på Rockefeller og som gjesteartist med Dagny på P3 Gull.

Sist han var på Tou var det en spekket Maskinhall og virkelig god stemning. Nå er han endelig klar med nytt album og skal lage mer magi på Tou!

  • Last Updated: 10.12.2018
  • Source: Region Stavanger
Dates

lø. 30. mars 2019 22:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Kristian Kristensen
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad