Unknown Component
civid: 5d09e5650d656ad7a7d9abce
name: plugins_common_social_share (widget)

Kristian Valen: Fartøy Valen | Olavshallen

For snart 20 år siden fikk en av tidenes mest populære norske komikere sitt store gjennombrudd med sitt kritikerroste show «Fartøy Valen». Nå etter 5 TV-suksesser og over 20 år på scenen har Valen rukket å passere hele 1 million billetter som gjør ham til en av Norges mestselgende komikere.

Se Valen i kjent stil gjøre nye parodier, imitasjoner, på både norske og utenlandske artister/kjendiser/politikere, til lokale nye og gamle kjente figurer laget kun for Trondheim. Se og hør selv Valens versjoner av div store presseoppslag siden sist, det kan være verre enn du tror. Valen synser og forteller ærlig og lekent om egne flauser slik bare Valen kan.

En av Valens nummer som ble både publikum og pressens favoritter er og med der han bruker Snapchat på direkten på scenen der dagens lokale nyheter får kjørt seg. Bli med på Valens ville seilas der hans båt "Fartøy Valen" er lastet med alt du tror og trodde om Valen og hans figurer. Når Siddisen nå er tilbake på scenen, er tittelen på hans nye show ikke tilfeldig!

Blant «mannskapet» på nye Fartøy Valen befinner det seg noen av de karakterene som har gjort Kristian så utrolig populær og elsket. De det blir et gjensyn med, fremstår slik «de» er i dag – ikke slik de var – selv disse fortjener å bli fremstilt i nåtid, men karaktertrekkene har nok ikke endret seg!

Ekstern arrangør: Deepwater Records@Entertainment AS

Sist oppdatert: 09/18/2023

Kilde: Hva skjer kalender

Sider du nylig har besøkt