Skip to main content
Unknown Component
civid: 5d09e5650d656ad7a7d9abce
name: plugins_common_social_share (widget)

Kristian Valen: Fartøy Valen

Dette er bare noe av det landets presse har skrevet om comeback-showet til Kristian Valen – som allerede er sett av over 190.000 publikummere!

«Terningkast 6»
«Tidenes comeback»
«Parodimesteren er tilbake! - Magisk selvironi!»
«Gapskratt fra start til slutt»

Dette er bare noe av det landets presse har skrevet om comeback-showet til Kristian Valen – som allerede er sett av over 190.000 publikummere!

For 20 år siden fikk en av tidenes mest populære norske komikere sitt store gjennombrudd med sitt kritikerroste show «Fartøy Valen». Nå etter fem TV-suksesser/sesonger og over 20 år på scenen, har Valen rukket å passere hele 1,2 million solgte billetter noe som gjør ham til Norges utvilsomt mestselgende komiker.

Her presenteres Kristian Valens versjoner av nyheter og presseoppslag – det kan være verre enn du tror! I kjent stil vil Siddisen gjøre nye parodier og imitasjoner av både norske og utenlandske artister, kjendiser og politikere. Valen skåner ingen – heller ikke seg selv. Han synser og forteller ærlig og lekent om egne flausen slik bare han kan.

Et av både publikums og pressens favorittnummer er hvor Valen bruker Snapchat direkte på scenen. Og regjeringens ministerskandaler? Har Kristian glemt, for eksempel, Anniken Huitfeldt? Eller får vi høre Jens Stoltenberg snakke engelsk som bare Jens Stoltenberg kan? Og vil Valen ha fanget opp noen av våre lokale snakkis-er?

Gled dere!!

Bli med på Kristian Valens ville seilas der hans «Fartøy Valen 2.0» seiler videre og er lastet med alt du tror og trodde om Valen og hans karakterer.


Billettpriser:
Ordinær: 595

Sist oppdatert: 06/15/2024

Kilde: VisitGrenland AS

Sider du nylig har besøkt