Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Eastern Norway Romerike Ullensaker

Kristian Valen - Åsted Valen

Overview

16 år har gått siden Kristian Valen fikk sitt nasjonale gjennombrudd! I hans nye show får publikum det som forventes av Kristian Valen når han entrer scenen. Både musikalske og verbale imitasjoner som imponerer og Valens herlige humor - et helaftens show som utfordrer lattermusklene - igjen og igjen!

16 år har gått siden Kristian Valen fikk sitt nasjonale gjennombrudd som har gjort ham til Norges mest selgende komiker! 

Det blir som vanlig parodier på TV program/artister og kjendiser fra inn og utland i kjent Valen stil.  Han har også  fått med seg at TV2 har et program som heter "Åsted Norge" og at "Gutta på tur" i fjor var tilbake på skjermen! Her blir det parodier når Valen inviterer gjester/kjendiser som overhodet ikke passer inn som gjester når han tolker disse TV-suksessene. 

I "Åsted Valen" blir det et gjensyn med noen av Kristian Valens mest populære karakterer - som i nåtid vil memorere med publikum om hva som har skjedd siden sist...

"Åsted Valen" er hans første nye show siden 2012, da "Fra Hillevåg til Hollywood" hadde sin premiere.  I hans nye show får publikum det som forventes av og med Kristian Valen, når han entrer scenen.  Musikalske og verbale imitasjoner som både imponerer i sin likhet med "originalen" - og den humor som kjennetegnes fra Siddisen....  Med Kristian på scenen får publikum et helaftens show som utfordrer lattermusklene - igjen og igjen!

  • Last Updated: 27.05.2019
  • Source: Akershus Reiselivsråd
Dates

fr. 8. november 2019 19:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Kristian Valen - Åsted Valen
Your Recently Viewed Pages