VIKTIG! Les denne informasjonen om Koronaviruset og reising i Norge
Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Rogaland

Kristine Hovda // Ogna Scene

Overview

«Vakkert, sårbart og enestående bra», skrev Aftenbladets anmelder om Kristine Hovdas debutplate Y BELIEVE, som kom i november i fjor. Platen henger sammen med den selvbiografiske boken JEG LEVER IKKE LENGER SELV, som også utkom i fjor på Flamme forlag.

«Vakkert, sårbart og enestående bra», skrev Aftenbladets anmelder om Kristine Hovdas debutplate Y BELIEVE, som kom i november i fjor. Platen henger sammen med den selvbiografiske boken JEG LEVER IKKE LENGER SELV, som også utkom i fjor på Flamme forlag. Om boka skrev Klassekampens anmelder: «I moderne norsk litteratur har jeg ikke støtt på en like intens skildring av et frikirkelig ungdomsmiljø som i denne debutboka. Hovda ser i et ukomplisert språk tilbake på et liv hun ikke lenger lever, samtidig som boka ikke byr på enkle forklaringer eller løsninger.» Boka og plata utløste mye mediedebatt og nye samtaler om hva det vil si å være en kristen, og hvordan man kan tro på Gud uten å miste seg selv. Hovda har besøkt Litteraturfestivalen i Vestfold, Olavsfestdagene, Garborgsenteret på Bryne, Nærbø Bibliotek, Fagdagene på Høgskulen i Stord og skal til høsten reise rundt og presentere filmen DISCO for elever i videregående skole.

Den 22. august kommer hun til Ogna for å spille sangene fra plata, mens hun forteller historien fra boka.

Y BELIEVE er en fortelling om å miste seg selv, og miste troen på både Gud og kjærligheten. Men det er også en fortelling om å finne noe på den andre siden. Om håp, ekte vennskap, og en ny tro på kjærligheten og på livet.


Dørene åpner kl. 19.00

Salg av Pizza og god drikke fra baren.

  • Last Updated: 15.06.2020
  • Source: Region Stavanger
Dates

lø. 22. august 2020 20:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Kristine Hovda // Ogna Scene
Your Recently Viewed Pages