Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Eastern Norway Bø i Telemark

Kroa i Bø: Cezinando

Overview

 

I samarbeid med Bø Jazzklubb har Kroa i Bø gleden av presentere Cezinando i oktober! Tross sin unge alder har 23 år gamle Kristoffer Cezinando rukket å utmerke seg på den norske hiphop-scenen i flere år allerede.

16 år gammel slapp han debut-EPen Cez 4 Prez, og to år senere fulgte han opp med sin første fullengder framtid:sanntid. Låta «€PA», som han senere vant Urørtfinalen 2016 med, fikk raskt tung rotasjon på radio, og i juni 2016 ble albumet Barn Av Europa sluppet til fantastiske kritikker. For innsatsen gjorde han seg fortjent til prisen for Årets nykommerpå P3 Gull, og under Spellemannprisutdelingen samme år hentet han hjem prisen i kategorien Årets tekstforfatter i konkurranse med knallsterke navn som Stein Torleif Bjella, Jenny Hval, Kaja Gunnufsen og Karpe Diem.

En samlet musikkpresse og en stadig voksende fanskare har applaudert Cezinandos helt unike musikalske univers siden. Han er en rapper som skiller seg fra mengden –både i tekst, melodi og karakter.

Med låter som Håper du har plass og Vi er perfekt men verden er ikke det og siden albumet Noen ganger og andre (2017), har han for alvor befestet sin posisjon som en av våre fremste artister. I 2017 hentet han hjem Spellemannpriser i kategoriene Årets album og Årets urban for Noen ganger og andre og P3 Gull-pris for Årets låt, Håper du har plass.

Cezinando har også markert seg som en enestående liveartist, og har tatt konsertgjengere landet over med storm med sine eksplosive liveshow. Han har stått på mange av landets største festival– og klubbscener, og i august 2018 har han fått æren av å avslutte Øyafestivalen i Oslo.

 

Billetter:

Student/medlem i Bø Jazzklubb: 270,-
Ordinær: 350,-
Arrangementet har 18 års aldersgrense, med vergeordning for de under 18. Ta kontakt for mer info om vergeordning.

Dørene åpner: 21:30
Konsertstart: TBA

  • Last Updated: 22.08.2018
  • Source: Reisemål Bø AS
Dates

lø. 20. oktober 2018 kl. 02:00 21:30

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Kroa i Bø: Cezinando
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad