Dynamic Variation:
Book
Choose Language
Search & Book
Search
or search all of Norway
Eastern Norway Bø i Telemark

Kroa i Bø: Janove

Overview

Kroa i Bø lørdag 11. november kl. 20.00

I februar slapp Jaove sitt første norskspråkllige soloalbum «Artisten & Marllene» til stor glede for både gamle og nye kjente av hans karakteristiske musikk. Og i mars fikk over 7000 forventingsfulle fans med sommerfugler i sine mager oppleve ett splitter nytt liveshow som solgte ut i rekordfart fem måneder i forkant!

I sommer var Janove i følge Dagsavisen Norges mest etterspurte festivalartist og ble trukket frem som et høydepunkt på flere av de totalt 19 festivalene han gjorde.

Nå runder han sitt første år som soloartist og inviterer oss på fest når han skal snu opp og ned på små og store konsertsteder i de norske distrikene. Det ryktes nemlig at både bandet og Norges kanskje beste frontfigur virkelig har funnet formen etter mye spilling i sommer. Og det er ingen førstereisgutter i følget. Musikerne har til sammen mange tusen konserter bak seg og består av herrene Børge Fjordheim (trommer), Mattias Hellberg (gitar), Gulleiv Wee (bass) og Micke Lohse (tangenter).

Her er det bare å kjenne sin besøkelsestid og stille seg opp foran scenen sammen med et allsyngende publikum på purunge liveklassikere som «Verden går til helvete, Tralala», «Me vokser aldri opp», «Regnbuen treffer oss ikkje lenger» og «Marlene».

Kjenner vi Janove rett så kommer han til å levere et gjennomproft og alltid like smittsomt liveshow. Og kjenner vi hans publikum rett så blir det god stemning og allsang fra første til siste låt.

«Jeg visste ikke at savnet etter å spille konserter var så stort som det var, før jeg var tilbake på scenen i år. Min musikk er heller ikke ferdig før publikum er med, derfor gleder jeg meg stort til nye konserter med publikum i høst, og få spilt helt nye låter for aller første gang!», sier Janove.

PS! Hot tips til fansen. Det ryktes at de skal spille noen helt nye låter på denne høstturneen!

Velkommen til Janove Live!

  • Last Updated: 16.10.2017
  • Source: Reisemål Bø AS
Dates

lør 11. november 2017 20:00

See All
Kroa i Bø: Janove
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad