Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Vestland BERGEN

KULTURFORUM: SHIRLEY VALENTINE - 19/4 KL. 11:00

Overview

Originaltittel: Shirley Valentine. Regi: Lewis Gilbert. Storbritannia, 1989. Engelsk tale, norsk tekst. Aldersgrense: 15 år. Format: 35mm. 1t 48min.

«Hvorfor får vi alle disse følelsene og drømmene og håpene om vi aldri bruker dem?»

Den 42 år gamle husmoren Shirley Valentine bor i et rekkehus i Liverpool, hvor hun føler at livet har stagnert. Ektemannen bryr seg ikke om noe annet enn at maten skal stå på bordet når han kommer hjem fra jobb, og at klærne hans blir vasket. Barna deres forventer også å bli oppvartet av henne hver gang de stikker innom, uten så mye som et takk. Shirley føler at familien tar henne for gitt, og denne utakknemligheten gjør henne trist og ensom. Så når en venninne vinner en ferietur for to til Hellas og spør om hun vil bli med, er svaret enkelt: ja!
Hun reiser fra pliktene sine i håp om at familien skal legge merke til alt hun gjør når hun først er borte. Endelig er det hennes tur til å slappe av og nyte livet. Shirley forelsker seg fort i både Hellas og den kjekke servitøren på den lokale restauranten, som gir henne den oppmerksomheten hun så sårt har savnet. Er det den egentlige Shirley som er blitt vekket til live igjen, eller skal hun dra tilbake til familien og husmortilværelsen i England?

Rullestolbrukere
Cinemateket har to rullestolplasser på første rad. Dagens billettsystem har dessverre begrensninger ved bestilling av rullestolplasser. Derfor ber vi deg vennligst om å kontakte oss på post@cinemateketbergen.no før du kjøper billett som krever plass til rullestol. Vi jobber med å få på plass en billettløsning som er bedre egnet til dette og beklager ulempene det måtte medføre.

  • Last Updated: 19.03.2023
  • Source: Visit Bergen
Dates

on. 19. april 2023 11:00 12:50

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
KULTURFORUM: SHIRLEY VALENTINE - 19/4 KL. 11:00
Your Recently Viewed Pages