Skip to main content
Unknown Component
civid: 5d09e5650d656ad7a7d9abce
name: plugins_common_social_share (widget)

Kulturnatt: ImproLab med Siri Gjære and Anna Thu Schmidt

Mer info

Velkommen til ImproLab med musiker Siri Gjære og dansekunstner Anna Thu Schmidt som en del av Kulturnatt fredag 13. september 2024 kl 17.30-18.45 på Rosendal Teater, sal 2

Bli med på en bevegelses- og lydreise for å finne din indre groove. I denne ImproLab’en vil Siri og Anna utforske samspillet mellom rytmiske vokallyder og bevegelsesimprovisasjon både alene og i kontakt med hverandre. Du inviteres inn i et sonisk landskap hvor du deltar så mye du vil og veksler mellom å lytte, observere, bevege deg og skape.

ImproDans Trondheim ønsker å tilby et åpent, fritt og trygt rom for bevegelse og lydutforskning, og en leken tilnærming til improvisasjon.

Arrangementet ledes på engelsk og norsk, og er åpent for mennesker i alle aldre med og uten danseerfaring. Kom og gå som du vil!

Presenteres i samarbeid med Rosendal Teater og Kulturnatt.

ImproDans Trondheim ønsker å tilby et åpent, fritt og trygt rom for bevegelse og lydutforskning og en leken tilnærming til improvisasjon. Info via mail: improdanstrd@gmail.com

Bio: Siri Gjære er sanger, komponist, tekstforfatter, skuespiller, improvisatør – utdannet ved Jazzlinja ved NTNU. Jobber tverrkunstnerisk, med utgangspunkt i musikk, med hvordan ulike omgivelser, holdninger og materialer virker inn på hvordan vi improviserer, musiserer og forholder oss til ulike sider ved det å være utøver/publikum. Kunstnerisk leder sammen med kunstner Ann-Cathrin Hertling i kunstnerkollektivet Wild at Art siden 2016, samarbeidet siden 2011.

Anna Thu Schmidt er en dansekunstner med fokus på danseimprovisasjon, tverrfaglige prosjekter, stedsspesifikt arbeid og integrert dans. Anna har B.A. i Dance in Education (ArtEZ University of the Arts Arnhem/Nederland) og M.A. i Dansevitenskap (NTNU Trondheim/ Norge).
https://www.annathuschmidt.com

Sist oppdatert: 06/30/2024

Kilde: Hva skjer kalender

Sider du nylig har besøkt