Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Vestland BERGEN

Kunst for barn og unge i høstferien

  • Domkirkeplassen 1, Bergen
  • +47 55597170
  • 15. oktober 2021 - 16. oktober 2021
  •  /  10:00
  • (1 Upcoming Dates)
Overview

Kom og se Håkon Gullvågs praktfulle malerier som fyller Bergen domkirke akkurat nå. Formidler og forteller Gabrielle Barth tilbyr omvisninger i høstferien. Gratis inngang.

Bergen domkirke er åpen fire dager i høstferien i anledning Håkon Gullvågs utstilling. Den bibelske syklus, samt flere andre bilder av kunstner Gullvåg blir å se i kirken til over nyttår.

Formidler og forteller Gabrielle Barth vil tilby omvisninger med tilrettelagte oppgaver spesielt for barn og unge i høstferien. Dette er en gylden anledning til å oppleve og lære mer om fortellingene som har formet vår kultur og vår måte å være menneske på. Samtidig får man oppleve de fargerike og fantastiske bildene, der de henger i all sin prakt.

Bergen domkirkes åpningstider i høstferien:
Mandag 11. oktober kl. 10-14

tirsdag 12. oktober kl. 10-14

fredag 15. oktober kl. 10-14

lørdag 16. oktober kl. 10-14.

GRATIS INNGANG. INGEN PÅMELDING.
Håkon Gullvåg er en av Norges mest anerkjente kunstnere, særlig kjent for sine portrettmalerier, men også som kirkekunstner. Den bibelske syklus er en serie med bibelske motiver, malt for visning i Nidarosdomen. Maleriene utløste en stor nasjonal debatt om bruken av kunst i kirkerommet. Utstillingen har siden vært vist i katedraler i Europa og i kirker i Midtøsten, og besøker nå Bergen for første gang.

Utstillingen består av 15 malerier i stort format, samt en svevende kube. Bildene gjengir Bibelens grunnfortelling fra skapelse til oppstandelse. Kunstneren vil i tillegg ta med helt nye malerier til utstillingen i Bergen domkirke.

  • Last Updated: 06.10.2021
  • Source: Visit Bergen
Dates

lø. 16. oktober 2021 10:00 14:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Kunst for barn og unge i høstferien
Your Recently Viewed Pages