Dynamic Variation:
Book
Norway Now
Choose Language
Search & Book
Search
or search all of Norway
Trøndelag Innherred Inderøy

Kunst - Inderøy Kulturhus

Overview

Hva er kunst? Og hvor mye sannhet tåler et vennskap?

Følelsene settes i sving for tre kamerater når en av dem kjøper et maleri. Maleriet er dyrt og moderne, så moderne at det for de fleste fremstår som helt hvitt. Er dette kunst eller er kameraten en overfladisk idiot som kjøper seg kulturell status? Gjennom heftige diskusjoner, baksnakking og fysiske angrep avdekkes kameratenes forskjellige standpunkter og deres relasjon til hverandre.

Med trekløveret Hans Petter Nilsen, Terje Ranes og Tore B. Granås i rollene garanterer vi en fornøyelig kveld, med rikelig rom for latter og refleksjon.

Yasmina Reza er en av verdens mest spilte nålevende dramatikere. KUNST hadde urpremiere i Frankrike i 1994. Stykket har gått sin seiersgang verden rundt og var blant annet en publikums- og kritikersuksess på Nationaltheatret høsten 2011. Stykket har vunnet det meste som kan vinnes av prestisjetunge priser og er en moderne klassiker!

Av: Yasmina Reza Oversettelse: Christine Amadou Regi: Maren Elisabeth Bjørseth Dramaturgi: Kristofer Blindheim Grønskag Scenografi og kostymedesign: Olav Myrtvedt  Lysdesign: Erik Brenne Torsethaugen Musikk: Torgny Amdam Med: Tore B. Granås, Hans Petter Nilsen og Terje Ranes  Teaterforlag: Nordiska ApS - København

ART de Yasmina Reza 

Kjøp billetter her

  • Last Updated: 23.08.2017
  • Source: Innherred Reiseliv
Dates

tirs 26. september 2017 19:00

See All
Kunst - Inderøy Kulturhus
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad