VIKTIG! Les denne informasjonen om Koronaviruset og reising i Norge
close
Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Rogaland SANDNES

Kunstfilm - Heart of a dog

Overview

Mellom drøm og virkelighet Man trenger ikke å være hundeelsker for å la seg fascinere av Laurie Andersons personlige og hjertevarme filmessay om menneskets beste venn.

Mellom drøm og virkelighet
Man trenger ikke å være hundeelsker for å la seg fascinere av Laurie Andersons personlige og hjertevarme filmessay om menneskets beste venn.

Det som i utgangspunktet er en fortelling om hennes avdøde, pote-malende og pianospillende terrier Lolabelle, rommer en strøm av refleksjoner rundt eksistensielle temaer som kjærlighet, drømmer og tap, og ettervirkningene av terrorangrep.

Nesten 30 år etter hennes forrige spillefilm Home of the Brave, er avantgarde-musikeren og filmskaperen Laurie Anderson tilbake med en film som ikke lar seg kategorisere. HEART OF A DOG befinner seg et sted mellom et lekent dikt, en nydelig komposisjon og et vakkert kunstverk - mellom drøm og virkelighet.

Skuespillere: Archie, Gatto, Lolabelle, Little Will, Nitro, Etta, Heung-Heung Chin, Jenni Muldaur, Matt Vega, Arlo Willner
Sjanger: Dokumentar
Regi: Laurie Anderson
Nasjonalitet: United States of America
Språk: Engelsk
Produksjonsår: 2015

  • Last Updated: 24.06.2021
  • Source: Region Stavanger
Dates

to. 2. desember 2021 18:00 19:15

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Kunstfilm - Heart of a dog
Your Recently Viewed Pages