VIKTIG! Les denne informasjonen om Koronaviruset og reising i Norge
Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Trøndelag Trøndelag TRONDHEIM

Kunstutstilling: punkt.kontinuum: Annika Borg

  • Fjordgata 11
  • +47 73524910
  • 24. september 2020 - 31. oktober 2020
  •  /  Price Gratis
  • (6 Upcoming Dates)
Overview

Hjertelig velkommen til Annika Borgs separatutstilling "punkt.kontinuum".

Hver dag kaster Annika Borg et sett med seks terninger 101 ganger i løpet av dagen. Tallkombinasjonene skrives ned og samles i et stadig voksende arkiv: ett oppslag pr. dag, en perm i måneden, et hylleelement i året.

Annika Borgs kunstprosjekt «ett og etthundre terningkast om dagen» har vart i over 25 år. Metoden hennes er som en langtrukken performance der dedikasjon, ritual og varighet settes i spill. Men vel så mye er den en måte å skaffe seg et grunnlagsmateriale for videre transformasjon. Tallmaterialet som oppstår fra terningkastene danner utgangspunktet for ulike visuelle former og uttrykk i alt fra tegning og skulptur til animasjon og lydarbeid. Borg arbeider ofte i serier eller andre former for forløp og sammenhenger - noe som er naturlige valg for å synliggjøre de tilsynelatende små, men likevel store og individuelle forskjellene som ligger iboende i materialet.

Kunstneren jobber systematisk med tallene; hun samler inn data, gjør observasjoner og konkrete erfaringer. Over tid har hun utviklet en stadig sterkere følelse og forståelse for materialets egenart, og hva som ligger latent i det. Man kan si det handler om å forsøke portrettere tilfeldighetenes iboende natur. «punkt.kontinuum» viser arbeider utviklet fra 2017 og frem til i dag. I tillegg er kunstnerens arkiv med i utstillingen hvor tallmaterialet av de daglige terningkastene gjennom 26 år er samlet. Den enorme installasjonen vokser kontinuerlig i omfang, og er til vanlig plassert på Arkivsenteret Dora i Trondheim. Utstillingen er del av Meta.Morf X – Digital Wild/ Kapitel II, Trondheim Biennale for kunst og teknologi.


Annika Borg (f. 1964) bor og arbeider i Trondheim. Hun er utdannet ved Kunstakademiet i Trondheim.

  • Last Updated: 23.09.2020
  • Source: Hva skjer kalender
Dates

fr. 23. oktober 2020 17:00

lø. 24. oktober 2020 16:00

sø. 25. oktober 2020 16:00

to. 29. oktober 2020 17:00

fr. 30. oktober 2020 17:00

lø. 31. oktober 2020 16:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Kunstutstilling: punkt.kontinuum: Annika Borg
Your Recently Viewed Pages