VIKTIG! Les denne informasjonen om Koronaviruset og reising i Norge
Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Eastern Norway Innlandet RINGSAKER

Kurs; Fermentering av grønnsaker

Overview

Dette er et praktisk kurs hvor du lærer ulike fermenteringsteknikker av grønnsaker. Det skal lages flere forskjellige produkter av grønnsaker som du får med deg hjem. I tillegg får du med oppskrifter og en scooby med startvæske for kombucha. Det kreves ingen forkunnskaper til å delta på kurset.

Kurset består av en liten teoretisk del og en større praktisk del. I den teoretiske delen tar vi for oss hva fermentering er og hvilke parametre som påvirker prosessen. I den praktiske delen skal det lages ulike produkter som du kan ta med deg hjem. Vi skal også se på hva kombucha er og hvordan det lages.

Kursholder: Julie Bjerkem, cellebiolog og hobbyfermenterer, med fartstid i Mattilsynet og undervisningssektoren.
Kurset krever ingen forkunnskaper og er åpent for alle.

  • Last Updated: 27.05.2020
  • Source: Visit Innlandet
Dates

lø. 26. september 2020 11:00 15:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Kurs; Fermentering av grønnsaker
Your Recently Viewed Pages