VIKTIG! Les denne informasjonen om Koronaviruset og reising i Norge
Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Rogaland STAVANGER

Kurt Nilsen – julekonsert 2020

Overview

Den folkekjære musikeren tar med seg noen av Norges beste musikere og vil skape en spesiell inngang til julehøytiden for publikum.

Siden første julekonsert i 2010 har Kurt Nilsen solgt ut konserthus over hele landet. Konserten har blitt et selvskrevet høydepunkt i adventstiden for mange. Den folkekjære musikeren tar med seg noen av Norges beste musikere og vil skape en spesiell inngang til julehøytiden for publikum.

Kurt Nilsen sitt album «Have Yourself A Merry Little Chistmas» ble gitt ut i 2010 og blir omtalt som en moderne klassiker. Albumet har blitt en soleklar publikumsfavoritt og har strømmet over 105 millioner ganger. Platens repertoar er utgangspunktet for konsertens verdige og vakre julestemning.

SPECIAL GUEST
Christel Alsos

VARIGHET
ca. 1 time og 30 minutter

Nummererte plasser
Til denne konserten selges kun nummererte sitteplasser, alle med 1-meters avstand (unntak for de som tilhører samme husstand).

Det skal være trygt å besøke oss
Vi gjør det vi kan for at det skal være trygt å besøke oss, og alle arrangement gjennomføres i henhold til nasjonale myndigheters pålegg om smittebegrensende tiltak. Vi har blant annet redusert antall tilgjengelige billetter, slik at vi kan ha god plass og overholde regelen om 1-meters avstand. Vi ber alle våre gjester om å følge hygienerådene fra Folkehelseinstituttet. Les mer om hvordan Covid-19 påvirker virksomheten vår her.

ARRANGØR
Tune-In AS

  • Last Updated: 24.09.2020
  • Source: Region Stavanger
Dates

ma. 7. desember 2020 18:30 20:00

ma. 7. desember 2020 21:00 22:30

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Kurt Nilsen – julekonsert 2020
Your Recently Viewed Pages