Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Stavanger Sola

Kvelds med Handlingsmot og Lene Gravdal

Overview

Endelig er det tid for å invitere til Kvelds igjen. I høst blir det kun én runde med Kvelds, så her gjelder det å rydde plass i kalenderen!

Endelig er det tid for å invitere til Kvelds igjen. I høst blir det kun én runde med Kvelds, så her gjelder det å rydde plass i kalenderen!

Kvelds er en arena der ekte mennesker møtes. I et slage live talkshow, uten filter eller redigeringsmuligheter, men med store hjerter, raushet og et smittende engasjement.

Denne kvelden har jeg invitert to fantastiske damer til å inspirere oss på hvert sitt vis. Begge skal, slik som Kvelds alltid skal være, bidra med å gi deg et løft i din hverdag.

Gjesten i stolen er unike Lene Gravdal. Lene er kjent for sitt brennende engasjement innen «Green fashion», med mange refleksjoner omkring vårt forbruksmønster. Gjennom bl.a. foredrag og podcasten «Stylist med grønt hjerte» sprer Lene sin kunnskap med verden.

Men hvordan passer det inn med juleshoppingen vår? Skal vi få dårlig samvittighet for alt vi kjøper også? Eller finnes det smarte måter vi kan bidra til et mer bærekraftig forbruk på og samtidig kose oss med julehandelen? Hva med noen gode tips til julegaver som varer lengre enn til 1.nyttårsdag?

Og som oss alle, så er Lene mer enn bare det du ser. Lene har nemlig et virkelig spesielt grønt hjerte, og vil dele en personlig reise mot en endring i sitt liv. Og kan det tenkes at en drøs på Kvelds om å roe ned, stoppe jaget og lytte til hjertet også kan påvirke deg positivt inn mot julemåneden?
Hva skal til for å være modig nok til å stoppe opp litt? Hvordan smitter det når jeg velger å være modig nok til å si hva jeg mener, være ærlig og helhjertet i mitt liv? Hvordan henger dette sammen med de gangene i livet jeg er utslitt, og hvordan påvirker det mine relasjoner?
Lene og jeg vil dele vår kunnskap og erfaringer om sårbarhet, og dele historier med deg som har endret måten vi lever våre liv.

Og så har jeg invitert en ekstragjest til oss denne kvelden, et nydelig menneske som vil ta oss med over til julemåneden med sin vakre stemme, og forhåpentligvis skape en ro i oss som vi tar med oss hjem til de vi har rundt oss. Jeg gleder meg enormt til å ønske Inger Elin Hetland velkommen til oss!

På Kvelds er du min gjest, og jeg vil gjøre det jeg kan for at du får en kveld der du kan sette deg godt tilbake og ta imot inspirasjon og næring for hjertet og hjernen.

Velkommen!

  • Last Updated: 04.10.2019
  • Source: Region Stavanger
Dates

to. 28. november 2019 19:00 22:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Kvelds med Handlingsmot og Lene Gravdal
Your Recently Viewed Pages