Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Vestland BERGEN

Kvelertak - AVLYST

Overview

Oppdatering:

NB: Konserten med Kvelertak den 2. februar er avlyst. Billetter blir automatisk refundert. Arrangøren Bergen Live har sendt informasjon til alle billettkjøpere.

---------

Norges tøffeste rockeband er tilbake med nytt album og turné!
Koronakrisen rammet Norges hardrock-høvdinger hardt. Kvelertak har enda ikke fått kommet seg på veien etter de slapp sitt fantastiske fjerdealbum, Splid, 14. februar 2020.
Den planlagte turnéen til Kvelertak flyttes nå frem nesten et helt kalenderår. Konserten med Kvelertak skulle opprinnelig vært 26. mars 2020, men ble flyttet til 3. februar 2021. Nå blir det enda en flytting: Ny dato for konserten i Bergen blir 2. februar 2022.

--------

Kvelertak er ute med sin fjerde plate, Splid. Deres første siden Nattesferd for fire år siden. Det nye albumet er bandets første utgivelse siden den mangeårige frontmannen Erlend Hjelviks avgang og det første til den nye vokalisten Ivar Nikolaisen. I tillegg har Håvard Takle Ohr tatt over trommestikkene ettter Kjetil Gjernumdsrød har forlatt bandet.

Lite er egentlig ved det gamle når de nå har kommet med sin nye platen, men hva gjør vel det når det låter som det gjør? Kvelertak anno 2020 er skamrått! Enkelt og greit.

"«Splid» er åpenbart et brudd med fortiden og en slags ny start. Men det er ingen grunn til at den gamle fansen ikke skal bli med videre." – Torgrim Øyre, Dagbladet

Siden den spede starten i 2006 har bandet nå altså gitt ut fire album, vunnet 4 spellemannpriser, turnert verden rundt, alene eller sammen med band som Slayer, Metallica, Mastodon og Gojira, og opparbeidet seg et rykte som et av de beste livebandene i rocken.

«Gleder oss enormt til å legge turen innom noen av våre favorittvenues i Norge på vår Europaturné i 2020. Nye låter, ny produksjon og en rekke gamle hits, me sjåast!» - Kvelertak

  • Last Updated: 14.01.2022
  • Source: Visit Bergen
Dates

on. 2. februar 2022 19:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Kvelertak - AVLYST
Your Recently Viewed Pages