Dynamic Variation:
Book
Choose Language
Search & Book
Search
or search all of Norway

Kveli Rånes Bremseth - Det e itj størrelsa det kjæm an på

Overview

Er du en av dem som har lengtet etter neste episode om originalene i Lein og Brein? Eller er du en av dem som hittil bare har hørt om dette fenomenet, og ønsker å bli bedre kjent med Stein, Arnstein, Hermod og Mary, Gayr, Robin, Per, Arne, Lisbeth, Penny og alle andre figurer som fyller scene og skjermer under et Kveli Rånes Bremseth-show?

Med showet "Det e itj størrelsa det kjæm an på", fortsetter de elleville historiene som utspiller seg i fantasigrendene Brein, Lein og Klein.

Etter et lite sidesteg for å hylle Rosenborg Ballklubb med jubileumsshowet Helt i 100, sammen med Roar Strand, Charlotte Audestad og Trine Lise Olsen, er Harald Morten Bremseth, Arnt Egil Rånes og Sigmund Kveli tilbake på veien i sin tradisjonelle trio-utgave.

Hva er årsaken til at nærmere 70 000 personer har fylt salene over hele Midt-Norge under de tre foregående showene "Det du ikke visste om trønderrocken", "Bygd for fart", og "Hipp Hipp Hipp"?

Kanskje det er kombinasjonen av nyskrevne sanger og gamle allsang-slagere og humor som ikke er ondsinnet, og gjenkjennelsen i de originale figurene som prøver å takle hverdagsutfordringer som nabokrangel, kjærlighet, for mye penger, for lite penger og usikre familieforhold.

De fleste som går ut fra et Kveli Rånes Bremseth-show, går ut med et smil om munnen. De fleste kjøper også billett til neste show.

Kjøp billetter

 

  • Last Updated: 10.01.2018
  • Source: KystNorge AS
Dates

lør 17. mars 2018 18:30

See All
Kveli Rånes Bremseth - Det e itj størrelsa det kjæm an på
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad