VIKTIG! Les denne informasjonen om Koronaviruset og reising i Norge
close
Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Eastern Norway Innlandet TYNSET

Kveli Rånes Bremseth SHOW - Lenge leve!

Overview

 
Hva får du viss du kobler en erfaren musiker fra DDE med to tittelgrossister fra Revy NM? 
Svaret er et humormusikalsk samarbeid som har trukket 150?000 tilskuere til ulike kultursaler over hele landet. 
Nå er musikk-humoristene klare til å møte publikumsmassene med sitt nyeste show som har fått tittelen LENGE LEVE! 
Det er etter hvert mange steder i Norge at Sigmund Kveli, Arnt Egil Rånes og Harald Morten Bremseth ikke trenger noen nærmere presentasjon. Med de fire første showene har de underholdt over 100?000 publikummere, og mange av dem har allerede gledet seg lenge til «neste episode». Kveli Rånes Bremseth har fartet landet rundt og de fleste som går ut fra en av deres forestillinger har tørket snørr og lattertårer og anbefalt venner og kjente å benytte anledningen til å oppleve dem ved første mulighet. 
 Arnt Egil Rånes er også kjent som sologitaristen i DDE, Sigmund Kveli og Harald Morten Bremseth har begge flere Norgesmester-titler i revy. Sammen utgjør de ett humormusikalsk columbi-egg med en originalitet og timing som publikum elsker. 
Det nye showet bygger videre på universet som så mange har falt for. I «Lenge leve» møter vi flere kjenninger fra det godt innarbeidede persongalleriet fra fantasibygdene Brein, Lein og Klein. I tillegg til Stein, Jostein og Arnstein Brein, Lisbeth Fiskelykken, Arne Lein og Elling Mellingsmo, dukker det også opp nye personligheter som den selvhøytidelige bedriftseieren Hjørnstein Brein Strand, renholderen B.G. Brein, Afrika-grynder Torbjørn Eger, healeren Dr Acula, nyhetsreporter Alf Midtskille og energibunten Miss Unni Verseth. 
 Det fortelles flere historier i dette showet, som både kaller på såre følelser og nostalgi i tillegg til at det er stappfullt av humor av godt KRB-merke. 
 Forestillingen varer i 90 minutter. 

  • Last Updated: 08.07.2021
  • Source: Destinasjon Røros
Dates

lø. 25. september 2021 19:00 20:30

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Kveli Rånes Bremseth SHOW - Lenge leve!
Your Recently Viewed Pages