Dynamic Variation:
Offers
Choose Language
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Southern Norway Kristiansand

Kvinnemonologene i Kristiansand

Overview

Hva vet du egentlig om hva som foregår i livene til de rundt deg? 

2. til 4. juni vil du ha muligheten til å finne svaret. «Kvinnemonologene» er et teaterstykke bestående av 14 monologer, der du får møte 14 vidt forskjellige damer og får et innblikk i livene deres på godt og vondt. Monologene tar for seg temaer som oppvekst, mobbing, diskriminering, utenforskap, fordommer, seksuell trakassering og selvfølgelig hvordan det er å være kvinne i Norge i dag. Stykket er blant annet skrevet for å forebygge fordommer, og få folk til å se at mennesker kanskje ikke er så ulike som man skulle tro. Temaene er dagsaktuelle, fra et multikulturelt Norge. 

Stykket, som er basert på intervjuer med en rekke ulike kvinner som bor i Norge, ble med fem utsolgte forestillinger, tre utsolgte ekstraforestillinger og strålende respons fra publikum en stor suksess på Chateu Neuf i Oslo i 2017 . Nå setter forfatter og regissør av «Kvinnemonologene» Stine Sandnes opp stykket i hjembyen sammen med regissør Theis Irgens. Vi kan love en kveld med både latter og tårer, og kanskje en aha- opplevelse eller to.

På scenen: Anita Løvrak, Britta Lya Damian, Catarina Vu, Eli Aune Andersen, Elin Skaar, Emma A.K. Jada, Linda Therese Strandskogen, Marko Stojiljkovic , Merete Aanesland, Sidsel Knutsen, Silje Hansen Flemmen, Siw Klemetsen, Vibeke Andersen Gran, Vibeke Stene. 

Forestillingen er støttet av:
Kristiansand kommune
Vest-Agder fylkeskommune
Cultiva ekspress

  • Last Updated: 17.04.2018
  • Source: Visit Kristiansand
Dates

lør 2. juni 2018 19:00

søn 3. juni 2018 16:00

søn 3. juni 2018 19:00

man 4. juni 2018 19:00

See All
Kvinnemonologene i Kristiansand
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad