VIKTIG! Les denne informasjonen om Koronaviruset og reising i Norge
Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Eastern Norway Vestfold og Telemark SKIEN

LÖV

Overview

Martin Valla, kjent fra The Voice, slo seg sammen med Marte Eberson og Øystein Skar, begge tidligere medlemmer av Highasakite. Dette resulterte i gruppa LÖV med fengende popmusikk med tydelig særpreg.

På tampen av 2018 annonserte Marte Eberson og Øystein Skar at de hadde startet et nytt bandprosjekt sammen med vokalisten Martin Halla, og dermed så bandet LÖV dagens lys.

Eberson og Skar er begge tidligere medlemmer av pop-suksessen Highasakite, og har i tillegg solid musikalsk tyngde fra flere kritikerroste bandprosjekter.
I kombinasjon med Halla, både vinner av The Voice i 2012, og innehaver av en av landets aller råeste og mest distinkte stemmer, lager de fengende popmusikk med tydelig særpreg.

Siden oppstarten i 2018 har de levert fire sterke singler, flere hørt på radio i året som har gått, og låten «Superhuman» som er produsert sammen med Odd Martin Skålnes (Sigrid, Aurora), ble blant annet vignettlåta til serien «Semester», med Skam-stjernen Herman Tømmeraas i hovedrollen. Serien ble vist både i Norge og på Svensk TV4 i 2019.

Powertrioen har også levert noen fantastiske konserter og har allerede skaffet seg et livepublikum.

Billettpris:
Ordinær: 350

  • Last Updated: 20.10.2020
  • Source: VisitGrenland AS
Dates

fr. 4. desember 2020 20:00 22:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
LÖV
Your Recently Viewed Pages