Skip to main content
Unknown Component
civid: 5d09e5650d656ad7a7d9abce
name: plugins_common_social_share (widget)

Lær å lage smakfulle retter med "Middag med Godfrey"

Mer info

Bli med på et spennende matkurs med Godfrey Manoharan fra det populære matkonseptet "Middag med Godfrey"! 
Utforsk hemmelighetene bak det tamilske kjøkkenet som er et av verdens eldste kjøkken, rik på krydder og ferske råvarer.

På dette kurset vil du lære hvordan du kan lage næringsrike, smakfulle måltider uten at det koster "skjorten". Godfrey vil dele sine beste tips og triks for hvordan du kan få mest mulig ut av hver ingrediens, slik at du kan lage fantastiske retter hjemme, selv på studentbudsjett.

Kurset passer for både nybegynnere og erfarne matentusiaster, og gir deg praktiske ferdigheter som du kan ta med deg videre. Ikke gå glipp av denne unike muligheten til å oppleve autentisk tamilsk matlaging og lære hvordan du kan lage mat som både er sunn, rimelig og utrolig smakfull.

Per Arvid fra The Kombucha kommer innom med den nye kombuchaen som han lanserer sammen med Godfrey! Brygget i Bergen med en ny Tamilsk vri på smaken som vi tror du vil elske! Per Arvid gir deg tips til hvordan du lager kombucha med suksess hver gang.
Meld deg på i dag og oppdag hvordan du kan lage middag som både kroppen og lommeboken vil elske!


Bergen Matfestival og Norsk Siderfestival arrangeres 6. – 7. september 2024!
Årets diggeste folkefest brer seg utover byen – på Festplassen, i Byparken, på Torgallmenningen og på alle festivalrestaurantene. Se mer info på matfest.no Velkommen!

Sist oppdatert: 07/18/2024

Kilde: Visit Bergen

Sider du nylig har besøkt