Dynamic Variation:
Book
Choose Language
Search & Book
Norway Now
Search
or search all of Norway
Southern Norway Arendal

Løgnaslaget til Arendal Kulturhus

  • Sam Eydes plass 2, Arendal
  • 18. februar 2017 - 18. februar 2017
  •  /  18:00 to 23:59
  • (1 Upcoming Dates)
Overview

Det er en begivenhet når Løgnaslaget varsler ny forestilling. Og nå er laget på gang igjen. Rune Andersen, Dag Schreiner og Per Inge Torkelsen har samkjørt avtalebøkene og lagt inn vårturné med sitt splitter nye show. 18. februar 2017 kl. 18.00 inntar de Arendal Kulturhus.

NB! På grunn av en nødvendig medisinsk operasjon må Dag Schreiner ha vikar på forestillingen i Arendal Kulturhus 18. februar kl. 18.00. Instruktør for forestillingen, komikeren Pål Mangor Kvammen, vil overta for Dag i Arendal Kulturhus.

Forestillingen har ført til samstemt jubel i pressen. Etter premiere i Stavanger ble det trillet 5´er-terninger over hele linjen. Pressen skrev:

«Beste Løgnaslaget-revy på lenge» … «Veldig morsomt» – Stavanger Aftenblad

«Rune Andersen leverer til terningkast 6 som et knippe norske artister» – NRK

«Latteren satt så det ljomet» – Dagsavisen

Løgnaslaget har 35-årsjubileum i 2016. Og kreativiteten og engasjementet er fremdeles på oppadgående. Det bobler av overskudd i laget som bare har nytt stoff å by på. Rune Andersen – som Dagsavisen slår faste er Norges beste imitator – byr rikelig på sin spesialitet både verbalt og i sang. Dag Schreiner har selvfølgelig med seg Bøgvall Kai, Per Inge Torkelsen byr på sinnrike resonnementer og quiz.

Som alltid når Løgnaslaget steller i stand til Løgnaslagsrevy er Bjørn Aslaksen musikals leder. Han har med seg et solid knippe musikere med Odd Erik Ognedal på tangenter, Eivind Hodne på bass og Raymond Lind på trommer

Velkommen til revyfest!

  • Last Updated: 12.01.2017
  • Source: Arendal Turistkontor
Dates
lørdag 18. februar 2017

See All
Click to activate
Arendal, Norway
The latitude and longitude
58° 27' 37" N / 8° 45' 53" E
Løgnaslaget til Arendal Kulturhus
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad