Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Stavanger

Lørdagsgodt

  • Teaterveien 1, Stavanger
  • +47 51919090
  • 17. november 2018 - 1. desember 2018
  • (2 Upcoming Dates)
Overview

This event takes place in Norwegian. The success continues on Saturdays, with exciting and fun theatre experiences for the youngest. Children aged three to eight, parents and grandparents can enjoy new exciting theatre experiences every other Saturday until Christmas.

En stor pose Lørdagsgodt annenhver lørdag!

I høst fortsetter suksessen Lørdagsgodt, med spennende og morsomme teateropplevelser for de aller minste. Dermed kan barn i alderen tre til åtte år, foreldre og besteforeldre glede seg til nye, spennende teateropplevelser annenhver lørdag frem til jul.

Lørdagsgodt er teater er for absolutt alle og like tilgjengelig som Netflix. Lørdagsgodt er et lavterskeltilbud for de aller minste, og en magisk stund hvor teater blir til i møte med barna.

Publikum får bli med på teatralske omvisninger hvor man vandrer rundt i gangene på teatret og får et innblikk i hemmelighetene bak scenen.  Her vises det fram magiske rom og fortelles gode historier om teatret.

Det blir også forestillinger, og i høst får publikum blant annet bli bedre kjent med Romeo og Julie i Romeo + Julie = Sant. Vi har nemlig oversatt Shakespeares kjærlighetshistorie til barnsk og resultatet av dette ser dere på Lørdagsgodt

I tillegg til «Romeo + Julie = Sant» skal barna få høre den kjente amerikanske historien om Dorothy Gale, som ender opp i det magiske fantasilandet Oz. Den eneste som kan hjelpe henne tilbake til bondegården i Kansaas er den store Trollmannen - Trollmannen fra Oz.

Vi gleder oss til å slippe små teaterdebutanter – og også mer erfarne publikummere inn, over en lav terskel, i Teaterhallen denne høsten.

Vi har så mye å by på og åpner godteposen lørdag 8. september!

Anbefales fra 3-8 år!

  • Last Updated: 16.11.2018
  • Source: Region Stavanger
Dates

lø. 1. desember 2018 12:30

lø. 1. desember 2018 14:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Lørdagsgodt
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad