Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Stavanger STAVANGER

Lørdagsgodt

  • Teaterveien 1, Stavanger
  • +47 51919090
  • 22. februar 2020 - 18. april 2020
  • (6 Upcoming Dates)
Overview

Mer teatersnop for de yngste i vår!

I vår fortsetter suksessen Lørdagsgodt, med spennende og morsomme teateropplevelser for de aller minste. Dermed kan barn i alderen tre til åtte år, foreldre og besteforeldre glede
seg til nye, spennende teateropplevelser annenhver lørdag frem til forsommeren. Lørdagsgodt er teater for absolutt alle og like tilgjengelig som Netflix.

Lørdagsgodt er et lavterskeltilbud for de aller minste, og en magisk stund hvor teater blir til i møte med barna. Publikum får bli med på teatralske omvisninger hvor man vandrer rundt i
gangene på teatret og får et innblikk i hemmelighetene bak scenen. Her vises det fram magiske rom og fortelles gode historier om teatret. Og omvisningene avsluttes med en teatralsk
eventyrstund i Teaterkafeen!

Vi gleder oss til å slippe små teaterdebutanter – og også mer erfarne publikummere inn, over en lav terskel, i Teaterhallen denne våren.

Vi har så mye å by på og åpner godteposen i februar!

Program våren 2020

8. feb kl 12:30 og 14:00 - Tøff i pyjamas -NB: Ingen omvisning
Tøff i pyjamas
Sus avgårde med Barne-og ungdomsteatret i vår.
Det skal handle mye om ung kjærlighet og kanskje litt om fattern´s bassgitar når Barne- og ungdomsteatret suser av gårde.

Tøff i pyjamas er feelgood-teater om musikk og kjærlighet. Og om å prøve å være litt tøff i pyjamas. Det handler om den unge, naive og voldsomme forelskelsen, som er både deilig og grusom, og framfor alt fullstendig oppslukende.

Frikk Hana og Camilla Våland Fusdahl fra Ungdomsteateret spiller de to ungdommene som utgjør stykkets omdreiningspunkt. Hvem av dem som er «min baby» og spiller pønkebassgitar, og hvem som må spille badminton med far, får publikum vite når de ser forestillingen.

Emma Gundersen Jacobsen, Gabriel Munthe Kjerstad og Mira Shepard er alle 9-åringer hentet fra Barneteatret. De utgjør resten av bandet, og vil gjerne hjelpe til med kjærlighetsproblemene. Bandmedlemmene går «all in» for å prøve å imponere - og konsekvensene av det blir både uante og veldig morsomme.
Forestillingen varer i ca 30 minutter og den halvtimen kommer til å suse av gårde! Fest setebelte og blir med! Passer for barn fra 7 år og oppover.
 
22. feb kl 12:30 og 14:00
Brødrene Løvehjerte og teatralsk omvisning

7. mars kl 12:30 og 14:00
Brødrene Løvehjerte og teatralsk omvisning
 
21. mars kl 12:30 og 14:00
«Barbie Nils og pistolproblemet» NB: Ingen omvisning.
Nils har bursdag! Og ettersom Nils greide å blåse ut alle fem lysene på kaka, har pappa latt ham få velge hva han vil som gave i lekebutikken. Nils ønsker seg verdens fineste Barbie, selvfølgelig! 

Men pappa rødmer. Pappa vil at Nils skal velge seg en pistol i stedet. Pappa liker bedre å leke med pistol. Pappa lager pistollyder i lekebutikken. Og pappa vil at Nils skal velge seg en pistol som gave.
Nils har et problem. Et pistolproblem.

Dette er en fortelling om hva det vil si å være tøff og hvor modig man må være for å stå for sine valg. Jarl Flaaten Bjørk både snakker, danser og leser for og med barna. 
Boka er skrevet av Kari Tinnen og superfint illustrert av Mari Kanstad Johnsen.

Les mer om Jarl Flaaten her 

18. april kl 12:30 og 14:00
Brødrene Løvehjerte og teatralsk omvisning

  • Last Updated: 09.02.2020
  • Source: Region Stavanger
Dates

lø. 7. mars 2020 12:30

lø. 7. mars 2020 14:00

lø. 21. mars 2020 12:30

lø. 21. mars 2020 14:00

lø. 18. april 2020 12:30

lø. 18. april 2020 14:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Lørdagsgodt
Your Recently Viewed Pages