Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Eastern Norway Grenland Porsgrunn

Lørdagsspeilet - A Lady Called Sven

Overview

Teaterkonserten "A Lady Called Sven" er en hyllest til jazzstjernen, skuespilleren og revyartisten Monica Zetterlund.

Forestillingen favner de mange fasettene av Zetterlunds suksessfulle og dramatiske liv, fra debuten med farens seksmanns-orkester i Värmland, til hun sang med jazzlegender som Louis Armstrong, Stan Getz og Quincy Jones i Paris og New York.

Skuespiller og sanger Ida Holten Worsøe forteller Monicas historie – en historie som også har vært en viktig inspirasjon for hennes egen vei til scenen. Sammen med pianist Simon Revholt og bassist Jan Olav Renvåg formidler hun hele bredden i Zetterlunds reportoar, som spenner fra jazz-versjoner av svensk folkemusikk, via gjendiktninger av amerikanske standardlåter til revyvisene. Zetterlund sang med Hasse og Tage. A Lady Called Sven er en varm og morsom hyllest til en av Scandinavias aller største sangere.

A Lady Called Sven hadde urpremiere ved Hålogaland Teater i 2007, og turnerte i Troms og Finnmark med Sverre Kjelsberg, Odda Eilertsen og Inge Kolsvik i bandet. Siden 2012 har forestillingen vært spilt med den nye besetningen for fulle hus på rekke festivaler, kulturhus og teatre over hele landet.

Forestillingen har mottatt støtte fra FFUK og Norsk Kulturråd. 
Varighet: ca 70 min uten pause.

  • Last Updated: 18.06.2018
  • Source: VisitGrenland AS
Dates

lør 22. september 2018 15:00

See All
Lørdagsspeilet - A Lady Called Sven
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad