Skip to main content
Unknown Component
civid: 5d09e5650d656ad7a7d9abce
name: plugins_common_social_share (widget)

Løvehesten på Moskus

Mer info

Løvehesten // Moskus

«Årets Trondheimsfunn» og «virkelig finfin popmusikk», sier Adressa om Løvehesten. Vel, trøndersk indierock og visepop er sjelden vare, og singelen Regnbuen gikk rett inn på NRK P1 Trøndelag på fast rotasjon i over 30 uker. Albumet «Det superukjente ulendte» er nå ute. På plata trekkes referanser til alt fra Tre Små til Nick Cave, Fruit Bats, Tom Petty og Midlake.

Et erfarent lag av trønderske musikk-krefter har vært involvert i albumprosessen. Albumet er spilt inn av Per Borten (Spidergawd, Moving Oos) i Sørgården Studio, mikset av Pål Brekkås (The South, Ida Jenshus) i Brygga Studio, og mastret av Magnus Kofoed (Øyvind Holm, Johndoe) hos Øra Mastering. Produsert av Lian, Borten og Brekkås.

Løvehesten Eirik Lian – vokal, gitar

Inge Hanshus – trommer

Mads Saurstrø – bass

Håvard Ophaug – tangenter

*Veteranene slår til (..) Det er lov å glede seg til et helt album foreligger. -Ole Jacob Hoel, Adressa. *Et mesterhåndverk (..) ..samtidig kommer tanken om at dette jo må være den perfekte poplåta, -Off the Record.

Løvehesten er norskdebuten til bandet som tidligere spilte som americana-bandet Lionhorse i 12 år, og før det i poprockbandet Josephine. Bak seg har de fire album, listing på både VG- lista og Neil Youngs-miljøsangliste, norgesturneer, filmmusikk og Hollywood-erfaring fra den gang da superprodusenten Eddie Kramer (Hendrix, Led Zeppelin, Bowie, Stones) kom til Trondheim for å møte det lokale bandet Josephine.

Albumet «Det superukjente ulendte» er nå ute nå – lytt her: https://linktr.ee/loevehesten

Sist oppdatert: 04/08/2024

Kilde: Hva skjer kalender

Sider du nylig har besøkt